Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Ура…ура… :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :crazy_face: скільки козоводу для щастя треба? Козочку/ козлика. А сировару? Формочки, дренажні коврики, закваски, ферменти і…кастрюлі (я) :point_up: От моїйй радості, як сировару зараз немає меж. Мені мої співробітники подарували кастрюлю нержавійку із товстим дном на 30 л. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: І не важливо, що день народження був 15 днів назад. Я як побачила цю кастрюлю, очі загорілися, а вони взяли і подарували її мені. :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :crazy_face: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

31 лайк

Ну тепер, як у кота Матроскіна, сиру у двічі більше буде :grin:. Вітаю, дійсно річ потрібна, я уявляю твою радість.

4 лайка

Це точно. :hugs: Сказати, що я рада- це нічого не сказати. 30л- це мрія (хоча на 50л кастрюля є, але то не то).

3 лайка

А теперь будут еще и сыр покупать!

1 лайк

Натусь, а каструля висока чи широка?

Сотрудники? Это вряд ли. Хотя одна периодически покупает, но у нас тут свои расчеты. Я могу сыром за что то расчитаться.

Така, як треба. Низенька і широка. З товстим дном.

2 лайка

Це вообще класно. На 50л.тоже хороша, але її таскать. Як на мене це саме те, що потрібно.

1 лайк

С кастрюлей поздравляю :hibiscus: :+1:t2: Пусть служит долго и вкусно варит сыр :kissing_closed_eyes: :hugs:
Где присмотрела? В том магазинчике, что рядом с тобой?

А это? У тебя пополнение ил ты так, для сравнения?

1 лайк

Незнаєш де вони таку купили?

Для сравнения. Пополнения жду весной. Сейчас молочка оооочень мало, считай отпуск, раз в неделю варю сыр. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Чому не знаю? Знаю. Я ж її знайшла. І що саме головне ціна влаштувала, бо в інтернеті не дешевше, ще й за пересилку платити треба. А тут вона ось…вже у мене. :hugs:

2 лайка

Так не томи, мені тоже каструля нужна. А яка ціна?

1 лайк

Натуль, сфоткаю ввечері і покажу. А ціна 1145,00.

3 лайка

Ціна нормальна, жду вечора :blush::rose::rose::rose:

1 лайк

Ось вона. Дно товсте і всередині є шкала.

23 лайка

Ух ти класна. :star_struck: :star_struck: :star_struck: А координати де купить?

1 лайк

Вау! Просто мечта! Поздравляю!

Ната, координат немає. Це магазинчик де оптовики скуповуються. Ми по роботі там закупки робимо. Якщо треба буде тобі то якось домовимося і якщо їх не буде то я замовлю. Я вже на такий об’єм натрапляла, але грошей у мене не було та й молоко на спад йшло. А тепер же треба до сезону готуватися.

4 лайка

Добре, Натуль. Може, як там будеш і побачиш зізвонимся і ти мені візьмеш.

1 лайк