Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Ні, Натуль. Соточку ми не потягнемо. 75% буду брати. У мене ж Норд теж 75%. Буду поглинальним схрещуванням виводити СВОЮ козу.

2 лайка

А уже надумала з якого господарства?

1 лайк

Звичайно. :hugs: Тепер тільки чекаю щоб народився.

1 лайк

А я так і не зрозуміла, як це поглинальним

Так що ти до мого Норда можеш придивитися якщо тобі треба буде козлик.

2 лайка

Нат, дозвіл на козликс є, на козу вухасту не має :grin:. Жду дозвіл на козу. :joy: А Норд красунчик і готовий мачо.

3 лайка

Нат, я таке читала, ну не зрозуміла, аби своїми словами.

Ну я своїх козочок критиму…наприклад постійно козлом 75% (зрозуміло, що 100% то в ідеалі було б, але маємо те що маємо) то на 5 му поколінні у мене буде вже своя порода.

2 лайка

Правильно я зрозуміла, одну козу криєш козлом відповідного проценту, від неї оставляєг козочку, від тієї слідуючу і 5 твоя порода?

2 лайка

Правильно. Тільки я ж кажу, що в ідеалі 100%, тоді через 5 ть поколінь у тебе будуть чистопородні козенята через поглинаюче схрещування.

3 лайка

Ого, це років 10 треба.

А що робити? Жити, працювати та насолоджуватися результатами своєї праці. Якби було достатньо :heavy_dollar_sign: то можна було б і закупити породистих, хоча мене цікавить не стільки екстер’єр як продуктивність.

3 лайка

Мені дуже подобається мікс заано- нубійський.

6 лайков

Во, мене тоже. То ти знаєш, я з таким хвилюючим нетерпінням чекаю окоту Наташиних соточок, як своїх, а може ще більше. Хочеться не розчаруваться у виборі породи.

1 лайк

У кожної породи є свої + та -. Все залежить від того що тобі треба від тварини.

2 лайка

Ну я молоко не пробувала цього міксу, нуболаманча мені дуже до смаку. Смачніше чим у самих ламанчів, ну це у мене в господарстві . От 50% нубійка в мене була, то не дуже молоко сподобалось, якийсь присмак був.

Мені потрібне молоко і молоко на сир.:joy:

2 лайка

Мені від кози те ж саме потрібно. :milk_glass: :milk_glass: :milk_glass: :cheese: :cheese: :cheese:

1 лайк

Вот и мне больше всего нравится микс, и удои и жирность и плотность - и выход сыра и вкус молока - все превосходно!

2 лайка