Вітаю з Днем народження та Новим роком! Бажаю міцного здоров’я, нових звершень та миру!
Наташенька. И я хочу присоединиться к поздравлениям.
Что пожелать тебе - любви , надежды , власти.
От жизни каждый хочет своего.
А я желаю одного,
Лиш человеческого счастья
Хоть понемножку , но всего
Желаю быть тебе счастливой , любить и любимой быть.
Всего тебе хорошего. Здоровья , радости , благополучия.
Вітаю з Днем Народження! Бажаю радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я тобі і всім рідним та близьким. Досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а твої мрії всі збуваються!
Наташа, з днем народження, з новим роком! Щастя, здоров"я, злагоди, достатку, взаємної любові і порозуміння !
Наташенька, с Днём Варенья! С твоим личным Новым Годом! Здоровья, счастья, вдохновения и что на все хватало сил!
Наташа, вітаю з Днем народження! Здоров’я, успіху, удачі, достатку, здійснення всіх мрій!!!
Наташа,з Днем народження! Бажаю здоров’я міцного, щастя ,любові і радості.
Наташенька с Днем Рождения! Пусть любовь.радость и счастье.достаток и надежность.верность и здоровье всегда будут твоими верными спутниками.В доме полная чаша.смеха и солнечного настроения в душе!
Дорогі мої, дякую всім вам за привітання. Дякую за те, що ви у мене є.
Вітаю з днем народження. Радості, гарного настрою, здоров’я і наснаги
Наталія, вітаю з Днем Народження! Хай Новий рік принесе радість, укріпить здоров’я, примножить щастя, надасть можливості, надихне творчість. Всього найкращого!
З Днем народження!
Наташенька, с Новым годом жизни. Пускай он будет удачным, как и все последующие.
Наташа! С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ! Удачи, здоровья, любви и всего всего самого наилучшего
Ната, чего-то я протуппила в фб поздравила, а тут нет. Исправляюсь
С днем рождения! Искренне желаю успехов, новых открытий, счастья, оптимизма, здоровья, покорения новых вершин, любви и материального благополучия!
Спасибо Танюша ( я и на ФБ видела поздравление) и все…все…всем огромное спасибо.
Погода у нас мерзотна, дощ, сирою. пасмурно. Сьогодні чоловік іде до своіх батьків (у батька завтра день народження), а я сама залишусь на хозяйстві. Нехай він трошки розвіється та відпочине. Він це заслужив.
Господарство своє ми вже скоротили ( гусей та качок порізали) а козлики залишилися дома (вирощу на шашлик). Був один покупець зацікавлений у козлику, але коли я запросила її на наш форум щоб вона впевнилася, що я не шахрайка, і вона прочитала обговорення нашої ситуації по купівлі- продажу…і образилася, хоча їмен я не називала і особисто цю жінку не обговорювала, а питала поради у ситуації, яка склалася. Ну та нехай буде так. Значить так їй треба був козлик.
А зараз стільки почало народжуватися гарних козенят, ледве тримаю себе у руках. Козлика по весні треба купувати. Я вже його чекаю. І навіть не уявляю як буду пристроювати свого Норда. Він такий…і як козел вправний, дівчатка у нього ну дуже гарні народжуються, як і козлики. І характер золотий. Але міняти його треба бо всих його дочок я залишила.
А якого надумала соточку чи процентного?