Господарство "Две козочки +"

Если большой размер, то пробуйте сделать скрин, как советовали, и уже его загружать. Скрин умеете делать на телефоне?

1 лайк

Наш господар.

27 лайков

Тато з сином на прогулянці.

21 лайк

Мої дівчатка,майбутні мами запасаються вітамінами на свіжому повітрі.
Що може бути кращим,за поєднання людини з природою!!!
Дякую щиро усім однодумцям за підтримку!!!
Як є прислів’я:“Без труда не вытяниш рыбку из пруда”,то так і у житті,треба прикласти зусиль і все вийде,особливо з такою командою підтримки!!!
Вітаю усіх зі святом!!! Гарного Вам трудового дня!!!

25 лайков

Ваш господар вражає :heart_eyes:. Дівчатка такі гарненькі :hugs:.

1 лайк

Дякую, Наталочка!!!:kissing_heart::thinking::wink:
Я їх дуже люблю і тому стараюсь вирощувати багато овочів на органічних добривах.Вони в мене полюбляють морковку,капусту,особливо фіолетову,бурячок,яблучка,часник,цибулю(відходи, лушпиння)-це в зимовий період,ну і звичайно з домашнього різнотрав’я сінце,гілочки з диких плодових і звичайно прогулянки на свіжому повітрі)).

3 лайка

Це наша морковка, дуже смачна,соковита і корисна.

17 лайков

А це така капуста,яку полюбляють мої підопічні.

17 лайков

Доброго вечора, шановні колеги!!!
Не можу не розповісти,що маю ще таких дівчат.Вони виросли на козячому молоці і сирові і те що кажуть,що бенгалам протипоказано молоко,можливо,но тільки не козяче!!!Козяче молочко є цілющим і на ньому дуже гарно росте домашня живність.
На сьогодні мої козочки у дикретній відпустці і мої киці почувають дискомфорт,адже привикли пити тепленьке молочко.
Теж саме можна сказати і про дітей.Діти,які пили в дитинстві козяче молочко майже не хворіють,мають гарний імунітет,мають гарний скелет,зуби…
Висновок:ми всі молодці,ми на правильному шляху що до здоров’я і довголіття.
Бажаю всім добра і душевного спокою,гармонії і подарунків від Миколая чудотворця)).

29 лайков

Настоящие тигры)

2 лайка

Дякую,це все заслуга наших копитних))!

1 лайк

Доброго усім святкового дня!!!
Знайшла в галереї фото,яким захотілося поділитися.
Перше наше побачення!!!
Сталося так:коли ми приїхали вечером на дачу,то стало зрозуміло, що нам терміново потрібно їхати до хлопця!!!
Переговоривши з господарем нашого майбутнього зятя,ми з чоловіком і нашою дівчинкою, миттю відправилися у подорож.
На вулиці дуже швидко сутініло,а ми все їхали і їхали…Було дуже цікаво,романтично і пізнавально!!!
Приїхали ми за три години,отже була темна,голодна ніч,але для виконання покладених завдань нам це не завадило))
Нас дуже гарно і тепло зустріли господарі!!!
Вечорниці проходили на вищому рівні!!!
Моя дівчинка вподобала хлопця,а він її.
Милувалися аж три години,а навкруги співали птахи,зачаровували своїм співом.
Після такої бурхливої ночі, майже на ранок ми прибули до дому.І все пішло своїм руслом.
З якого боку не підійде,а все таки справа,якою ми займаємося,дуже цікава і пізнавальна.Нові знайомства,нові можливості,нові перспективи.
Завдячуючи Зої я попала на такий пізнавальний форум.Дуже цікаво ходити в гості,пізнавати,вчитися,робити висновки,знайомитися з однодумцями!!!
Ще раз хочу подякувати усім за підтримку і теплий прийом на форумі однодумців.
Але козульки,це ще не всі мої заняття))
З радістю буду ділитися з Вами мої хороші новинами.
Всіх зі святом!!!Хай святий Миколай приносить в кожну родину все те,про що кожний попросить!!!Успіхів усім нам в усіх справах!!!

21 лайк

Вітаю на форумі!!!:rose::rose::rose::rose::rose:

Дякую щиро,Лариса :rose::wink::kissing_heart:

Гіппеаструм порадував своїм рясним цвітінням!Як завжди приємний сюрприз на свята))

16 лайков

Вітаю! У вас чудові кізоньки, а коти взагалі бомбезні :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 лайк

Дякую, Танюша, дуже приємно!!!
То дівулі котячі)ще одна не влізла в об’єктив))

14 лайков

Ага! Спробуй такі морди в об єктив помістити!

3 лайка

Це точно!!!Гарно підмітили,мордахи люблять поїсти,особливо,коли є козяче молочко,бо більше ніякого не признають))

1 лайк

Друзі,доброго всім вечора!
Вчора осталася без струму і тому немала змоги зайти на форум,щоб поспілкуватися.
Я тут лише пару днів,а мене сюди тягне сильніше,ніж на фейсбук.Для мене тут на форумі дуже багато цікавої інформації,навіть не помічаю,як швидко минає час в такій приємній компанії!!!
Сьогодні я займаюся випічкою хліба,живого,цілющого,корисного і звичайно без дріжджів на власній заквасці.

Ось тістечко вже у формах,чекаю,як він потихеньку підростає.Дуже люблю готувати,особливо корисну їжу і бажано,щоб продукти були вирощені на власному городі!

17 лайков