ну по росказах то не годована, якшо він каже 300 грам копбіка на день то…
Я думаю відчухаю відгодую , буде гарна корова. Ще себе покаже)
Іване, дівчинці пощастило, що вона потрапила до Вас! В хороших руках вона скоро стане красуньою і відячить молоком, та хорошими дітками
Удалил так как фото не мои
Він казав про себе шо " - Я поганий господар у вас тут гарно чисто а у мене пол загнив. "
Я з неї зроблю принцесу.
Козу теж привів мені перший госпідар обіс.ну , копита як на лижах . Шпорталася,( Це я про Грету) а зараз яка вона поважна коза.
Нижнє фото, точно джерсі.
Як на мою думку,у джейсерів морда виділяється світлішим кольором чим сама.Іван,а вам дали на неї якісь документи?Хто мама,хто тато(тоб то як у собак-родословна)?
Якого кольору язик.
Принаймі 50% знайшли.
та хоть 0% я її не віддам вже нікому.
Тут не про %, а про нечесних продавців. Хоча можна орієнтуватися на ціну. Вартість 50% телиці з документами 40 000 грн.
Аналізи процент джерсея не покажуть
В ОЛХ була об,ява,продажа теля джерсея 300 баксів ціна.Я думаю,що коровку,яку доглянете,та вибавите,буде самою кращою.Просто,як почитала про такої породи коровки,в мене аж мову відняло(від 30 л молока,та жирність не менша від 5)Хочу таку,чистокровну.,але щоб напевно.
На виставку не збираюсь.
Продавати її теж не збираюсь.
Ціль смачне жирне молоко.
Мене більше цікавить , годування про що я тут і запиав.
А там розберемся. і документи зробимо і все буде добре.
Малыши, але…вы тему не попутали?
Тема создана для того чтобы обсудить кооэрээрмление, а не процентность
Ваня гарна теличка, а ті хто кажуть шо вона не джерсі, хай покажуть не фото з інтернета, а свою, яка джерсі. От і все. Змінюємо тему.
Іване, вітаємо з покупкою. Не переймайтесь породністю. Жирність, білковість і виносливість будуть при будь якому відсотку. Надої залежать тільки від Вас.
При регістрації і присвоєнні індефікаційного номера вписують будь яку породу, яку вкаже власник.
Масть у джерсеєк від пісочної до темно бурої різних відтінків.
Чистопородні джерсеї є тільки на двох фермах “Джерсей” Львівська обл. і “Молочарське” Дніпропетровська обл. Працює з джерсеями і Вадим Прядко, до речі , хороший ветеринар.
Вашій теличці якнайшвидче потрібно прогнати глисти і інші паразити (якщо немає стресу і вона нормально їсть).
Видовжена лицьова частина черепа незалежно від породи буває у недогодованих телят і корів внутріутробно, або в процесі інтенсивного росту молодняка.
Вгодованість потрібно корелювати залежно від фази віку.
Оцінка вгодованості по 5 бальній системі Джека Роденбурга.
По цій системі теличка від 3 міс. до тічки - 2,5 - 2,75 балів.
Після статевого дозрівання до осіменіння - 2,75 - 3,0 бала
Осіменіння, отел - 3,25 - 3,5 бала.
Добовий приріст ваги 590г до осіменіння.
Протеін 6-9 міс - 17%. 9 -13 - 15%. 13+ - 14%.
Так як аналізи всіх кормів зробити неможливо, робимо комбікормз дерті з 2 міс.:
ячмінь, овес, кукурудза - 6кг, висівки - 3кг, макуха - 3кг, соєвий шрот - 0.5 кг.
Корів тримаємо з 86 року. Породи - червона степова, голштино-фризька, англерська, айширська, місцева і, тепер - джерсейська. ( Це щоб не закидали тапками).
Згоден!
Запитання до знаючих.
Від води її не розвезе? Вона зранку випила відро і ше би пила більше не дав боюсь!
Не обіп"ється, якщо вода холодна ( не підігріта). І у вільному доступі.