Допоможіть!Невідходе послед.

Доброго ранку!вчора о 12.00моя первокотка окотилася двома козинятами,в 13.00почав відходити послед,половина одірвалась,друга половина висить.Состояніє кози хо

роше п’є їсть.Допоможіть будьласка що робити.

Вчора пробувала прокручювала,та потехеньку витягувала непомогло,козі стало больно,і все я перепугалась,я ніколи с таким не сталкувалась.

Ветеринарна аптека у нас е,але вони не по козам,собаки коти.

Я навіть незнаю,щяс піду в клініку,буду просить,може і виїжджають,я незнаю просто,неприходилось

1 лайк

Панікую аж руки трясуться писати,щясбуду,шукати.Дякую

1 лайк

Звонила я в дві ветеренарні,сказали що не займаються козами, Боже що робить тепер.

Вона первокотка,двох окотила,провіряла живіт,мягкий

Як в ручну його отділить,я незнаю,що колоть.

Попробую,но боюсь до ужаса.

1 лайк

А можна попробувать акцитоцин?може допоможе?послед потрохи відходе довший став,і в якій дозі колоть?

Да, бардак полный… вот по этому не хочу в скорую ветеринарную помощь ходить. Ветврачей здесь и без меня полно :wink:

2 лайка

Поможіть що мені робити з козою,я зовсім незнаю,в козу побоялася влазить,прив’язала до последа груз невиличький потроху виходе коли доїла,що ще можна зробить,е уколи акцитоцин.Порадьте дуже пережеваю за козочьку.

Увеличьте тяжесть на послед постепенно до 1 литра.
Окситоцин колоть 5 ед. (Не мл!)3 раза в день.
Купить пенные свечи с антибиотиком, если нет с а.б. то любые, желательно пенные.
Какие витамины она получает?

2 лайка

Спасибі вам,вже вколола,начяла тривожно вести себе,підстилку рие,груз привязала,а яка назва свечь?вет аптека закрита, можна в обичьній купить?по скільки разів на день ставить свічі.Вітаміни ніякі неколола,вона в мене два тижні.

Через 15хв як вколола акцитоцин, добавила трошки грузу,послед отпав.Хотьби увесь.То свечі ставить?

3 лайка

Да, обязательно свечи.

Если они не пенные — глубоко в матку не попадут. Тогда нужно вколоть антибиотик — амоксицилин. Лучше импортный, пролонгированный. 1 мл на 10 кг, под кожу. Через сутки повторить.

1 лайк

Дякую вам велике,будем лікуватись.

Як називаються свечі?і в якій аптекі їх куплять?

В скорой помощи отвечают только ветеринарные врачи!

4 лайка