Домашні пивовари

Яка цікаааавааааа сторіночка з’явилася у нас на форумі! :clap:t3::clap:t3:

Вікторія, вітаю з відкриттям своєї сторіночки :hibiscus:

Пииииивоооо! Я як Іра @EcoBuryaky

Так шо, Іра, ти не сама :joy: Ми взагалі дуже любимо пиво :crazy_face: Влітку прохолодне, взимку гаряче з медом :star_struck:
Я теж в чергу стаю :stuck_out_tongue_winking_eye:

Вино в мене чоловік робе. В цьому році дуже класне вийшло, такого смачного та п’янкого в нас ще не виходило :yum:

Нас пригостили вином. Цікаве, смачне. На смак як з яблук і груш. Солоденьке, але не притарно. Смачне вобщем :joy:

Вікторія, будемо дружить! :hugs: Я з вами так точно :rofl:

4 лайка

Танюшка , ну ти поняла , яка небезпечна в мене сусідка є ? :joy::joy::joy:

4 лайка

Ой)) да поняла я :joy: Вот думаю :thinking: может пристать к Виктории с мастер классом? А!?

Я думала, что без пивоварни этот процесс дома невозможен, а оказывается можно :blush: Это ж меняет всё :rofl: Я мужу толдычу уже наверно полгода: увольняйся со своей армии! Бум сыры варить и пиво! :stuck_out_tongue_winking_eye: У меня между прочим спрашивают иногда про пиво :sweat_smile:

6 лайков

Буду тільки рада! Є різне цікаве😉

2 лайка

Таке бажання однозначно підтримаю, підскажу, це класно! :wink::grin:

5 лайков

Вика, получили посылочку с разными видами пива, нямочкаааа. Сегодня на площади Свободы в Харькове под елкой с подругами и продегустировали :slightly_smiling_face: Спасибо за удовольствие.

2 лайка

:astonished::astonished::astonished: Ох і Юлька , ох і шустра …

2 лайка

Да делов то, Ира заказала, я получила на новой почте, на троих сообразили :smile::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 лайка

Так, я підтверджую! :blush:

Все так і було :grin:

Ага, і ще один свідок є :grinning: @Alenka

Дякую @Vlasova Вікторія, пиво домашнє, смачне. Трішки продегустували, інше поставили витримуватися в надійне місце, діємо за інструкцією :wink:

7 лайков

Будь ласка, дуже рада що сподобалось!!!

2 лайка

Вибачте що рідко відповідаю, якесь шалене життя пішло, так швидко новий рік наближається!!!:upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

2 лайка

Привіт сусідка ! Давай вже фотки показуй !

1 лайк

Це фотки пива, вина та сидру (5літрові бутлі), вистоюється в погребі :blush::grin:

14 лайков

ого скільки богатства )) Коли поспіє ? :stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face:

2 лайка

Вино то вже готове, а пиво думаю повноцінно і не встигне. Новий рік наближається :joy: