Щодо ціни, скажу що з врахуванням газу, електроенергії близько 20 грн за літр. Просто роботи ДУЖЕ багато. Але вихідний продукт того стоїть. Ми забули що таке похмілля.
Ми любимо пиво , літом звісно , але твоє має якусь особливість … душевність здається . Дійсно домашненьке , смачненьке )) ![]()
![]()
Вже тиждень їздить у машині твоє вино
Дякую , що нагадала ! Зранку заберу , зігрію трохи , та скуштуємо . ![]()
![]()
![]()
Я теж займаюсь вином, найкраще вино з моєї колекції - з йошти, всі хто куштував у захваті від нього, йошта дає цілий букет смаку і аромат.
Олеся, неожиданно! А есть на продажу? Интересно попробовать, потому что ни разу не ела эту ягоду, не то, чтоб вино пробовать.
Инна, хочешь весной прикопаю? Осенью можно будет готовый кустик выслать. Растет быстро, плодоносит рясно, уход как за смородиной
Маринка, а на что похожа ягода по вкусу? Наверное хочу)
Інно, я Вам відправлю в якості подарунку до свят)). Його у нас зовсім небагато, але спробувати, що це можна)). Пришліть мені у Вайбер адресу. Про йошту розкажу цікаву історію. Одного разу прийшла до лікаря, а він саме говорить з дружиною, що позрубує кущі йошти, бо вона на його думку, тільки місце займає. Я йому говорю, вибачте, що втрутилася, але прошу не зрубуйте до наступного мого візиту. На наступний раз я принесла йому вино з йошти. Тепер вони не просто не зрубали кущі, що вже росли, а насадили нових)).
БОльше это все-таки смородина. А изначально - гтбрид крыжовника и смородины, если я не ошибаюсь
Йошта це гібрид смородини, агрусу і, мабуть, ще чогось, дуже смачна. От смородина дуже насичена специфічним смаком, а у йошти він розбавлений ніжним агрусом. У нас тільки три кущі, потрібно насадити ще))
Поздравляю с открытием странички.Так зачиталась приготовлением пива.а потом еще и вина из йошты.Все приглашаю в гости на завтрак.![]()
Крыжовник я люблю. Правда, почему-то, он у нас растет плохо.
Вікторія, дорогенька, я дуууужжжее хочу домашнього пива
!!! Спробувати хочу!!!
Або продайте мені, або міняю на витриманий козячий сир!!!
Слина капає, руки трусяться - отак хочеться. ![]()
Нічого поганого не подумайте! Мрії повинні здійснюватися! ![]()
Так, і читачам одразу (якщо що
): Я ПЕРША В ЧЕРЗІ ЗА ПИВОМ!!! ![]()
Експериментувала з різними фруктами, найсуперовіше для мене із ожини, в цьому році пробувала із смородини, думала буде гірчити, але вийшло реально супер! Ще пробувала вишня, машині, сидр.Із груші фу…
Зараз є абатське, цікавий смак, мені подобається. На колір реально коричневе. Через тиждень буде темне та світле пільснер. Вікторія Власова у фейсбуці.
Із груші у мене вийшов грушевий оцет🤭 . Більш із груші не роблю. Мені сподобалося з малини, абрикоса ну і яблучне, особливо сухе (я його так назвала)) абсолютно без цукру)
Дякую що так радо мене прийняли, гарна спільнота, цікаві теми та приємні люди!!! ![]()
Віка , покажи фото своєї родини , тваринок , курочек …
Вже ввечері, переберу цікаві гарні та попробую. ![]()
Я полюбляю солодкі вино, в минулому році було багато яблук, то зробила сидр без цукру, для мене він кислуватий, в погребі стоїть близько 50 л, не знаю що знати робити.