Домашні пивовари

Щодо ціни, скажу що з врахуванням газу, електроенергії близько 20 грн за літр. Просто роботи ДУЖЕ багато. Але вихідний продукт того стоїть. Ми забули що таке похмілля.

8 лайков

Ми любимо пиво , літом звісно , але твоє має якусь особливість … душевність здається . Дійсно домашненьке , смачненьке )) :crazy_face::+1:

2 лайка

Вже тиждень їздить у машині твоє вино :astonished: Дякую , що нагадала ! Зранку заберу , зігрію трохи , та скуштуємо . :joy::relaxed::wink:

1 лайк

Я теж займаюсь вином, найкраще вино з моєї колекції - з йошти, всі хто куштував у захваті від нього, йошта дає цілий букет смаку і аромат.

9 лайков

Олеся, неожиданно! А есть на продажу? Интересно попробовать, потому что ни разу не ела эту ягоду, не то, чтоб вино пробовать.

3 лайка

Инна, хочешь весной прикопаю? Осенью можно будет готовый кустик выслать. Растет быстро, плодоносит рясно, уход как за смородиной

Маринка, а на что похожа ягода по вкусу? Наверное хочу)

1 лайк

Інно, я Вам відправлю в якості подарунку до свят)). Його у нас зовсім небагато, але спробувати, що це можна)). Пришліть мені у Вайбер адресу. Про йошту розкажу цікаву історію. Одного разу прийшла до лікаря, а він саме говорить з дружиною, що позрубує кущі йошти, бо вона на його думку, тільки місце займає. Я йому говорю, вибачте, що втрутилася, але прошу не зрубуйте до наступного мого візиту. На наступний раз я принесла йому вино з йошти. Тепер вони не просто не зрубали кущі, що вже росли, а насадили нових)).

7 лайков

БОльше это все-таки смородина. А изначально - гтбрид крыжовника и смородины, если я не ошибаюсь

4 лайка

Йошта це гібрид смородини, агрусу і, мабуть, ще чогось, дуже смачна. От смородина дуже насичена специфічним смаком, а у йошти він розбавлений ніжним агрусом. У нас тільки три кущі, потрібно насадити ще))

4 лайка

Поздравляю с открытием странички.Так зачиталась приготовлением пива.а потом еще и вина из йошты.Все приглашаю в гости на завтрак.:blush:

2 лайка

Крыжовник я люблю. Правда, почему-то, он у нас растет плохо.

3 лайка

Вікторія, дорогенька, я дуууужжжее хочу домашнього пива :drooling_face: :sob: !!! Спробувати хочу!!!
Або продайте мені, або міняю на витриманий козячий сир!!!
Слина капає, руки трусяться - отак хочеться. :heart_eyes:
Нічого поганого не подумайте! Мрії повинні здійснюватися! :grin:
Так, і читачам одразу (якщо що :laughing: ): Я ПЕРША В ЧЕРЗІ ЗА ПИВОМ!!! :triumph:

13 лайков

Експериментувала з різними фруктами, найсуперовіше для мене із ожини, в цьому році пробувала із смородини, думала буде гірчити, але вийшло реально супер! Ще пробувала вишня, машині, сидр.Із груші фу…

1 лайк

Зараз є абатське, цікавий смак, мені подобається. На колір реально коричневе. Через тиждень буде темне та світле пільснер. Вікторія Власова у фейсбуці.

4 лайка

Із груші у мене вийшов грушевий оцет🤭 . Більш із груші не роблю. Мені сподобалося з малини, абрикоса ну і яблучне, особливо сухе (я його так назвала)) абсолютно без цукру)

1 лайк

Дякую що так радо мене прийняли, гарна спільнота, цікаві теми та приємні люди!!! :grin:

3 лайка

Віка , покажи фото своєї родини , тваринок , курочек …

2 лайка

Вже ввечері, переберу цікаві гарні та попробую. :grinning:

1 лайк

Я полюбляю солодкі вино, в минулому році було багато яблук, то зробила сидр без цукру, для мене він кислуватий, в погребі стоїть близько 50 л, не знаю що знати робити.

1 лайк