Опара повністю з цільнозернової муки. Тісто саме краще 700-800 грам муки звичайної і 200-300 грам цільнозернової ( пробувала і з гречневої муки перемелювала просто гречку і пшеничну крупу) , виходить смачний. Може і просто муки без цільнозернової теж дуже смачний. Пробувала і житню і пшеничну і навіть кукурудзяну муку.
Стосовно хліба з гречки
Зелену гречку зерна заливаємо водичкою і на 5-6 годин я ставила наніч потім промиваємо , водичка вийде трошки з слиззю після того як постоїть, потім перебиваємо зерна і добавляємо трошки солі і стоїть 12-24 години треба дивитися як трошки підійметься стане як кажуть воздушне , ніжне переливаємо в формочку я змазувала олією. Пекла 40-50 хв 180 градусів але краще якісь трави чи приправи добавляти, на смак як просто гречана каша.
Ну здрасти, приехали… В январе месяце
Молодец муж! Не забывает оказывать знаки внимания!
Так я теж була в шоці. Приїхав з нічної зміни, я тільки про квіти вчора казала, а він і каже таке тобі в січні точно ніхто не дарив…
Старається як може)
Ася красотка. А рыженькая это Бася? Уж слишком живинько выглядит для старушки
А як ця мордочка до кіз та курей ставиться?
В мене у навкруги. по сусідах та знайомих. вівчарки. Ох ,бідосі, то курей поїсть, то на козу кидається, то кота роздере. Дві проходили виховання у кінолога, але мені здається,що марно.
Риженька це Нюта малявочка наша. Бася спаніель…
не любить вона фотографуватися, потепліє зроблю їм фотосесію.Ой стосовно курей це ужас, уже в кількості збилася скільки подушила і з’їла, зараз на перевихованні. Уже сьогодні нос в нос з козочками цьомалися, але саму з ними залишати все-таки боюся…
Супе хлеб.
А за какое время вы его съедаете?
У меня был сосед, за один раз буханок 10 напечет и потом хранит в морозилке
Раніше 4-5 шт. За три чотири дні. Тепер трошки більше, але в мене хлібинки від 200 грам до 1 кг формочки такі…
У нас а селі посилювали багато дерев, а сьогодні пройшлася позалишалося багато гілочок і там повно омели, хотіла запитати чи можна їх козочкам?
Вроде писали что можно.
Все знайшла, сама собі й відповім. Використовують як глистогонне але можуть і аборту вати. В невеликій кількості можна, але я почекаю поки народять.
Дорогі форумчани з Обухівсього району, може хтось тримає в’єтнамських поросят чи кармалів, або може сусіди щоб продавали малявок. Хочу хрюшу
Юлия, кармалы есть у Елены Чабарня. Ферма-майстерня на Десні