Домашнє господарство "Дворяночка"

Да, было бы замечательно :kissing_heart:. Спасибо!

1 лайк

Юля, а яку заквасочку робиш?

З хмелю добавляю мед, цільнозернова мука та вода 0,5л, стоїть 12годин тоді відливаю на наступний раз закваску в те що лишила добавляю сіль, олія, 0,5л Теплої води і муки і стоїть 7годин потім вимішуємо і ще стоїть 2години і випікаємо годину 180градусів

6 лайков

Хмель -домашні шишки?

чесно не знаю зі мною теж закваскою поділилися і я її підживлюю вона в мене уже майже рік…

3 лайка

Так, хмель-то какой? Обычные шишки или что-то другое?

1 лайк

Я думаю шишки. Тут на форумі дуже багато рецептів заквасок без хмелю.

Дорогі козоводи допоможіть порадою, у мене одна козочка, та що була дійна зараз в запускі надіюсь кітна чи можна їй давати макуху замітила ще літом що від неї сильно Молочко прибааляє, щоб знову-таки Не почала молочко давати а відпочила до окоту.

Я состав зерносмеси почти не меняю, добавляю макухи только, недельки через две-три после окота. То есть, она всегда есть в рационе около 10 процентов от зерносмеси, потом добавляю до 20. У меня макуха подсолнечная.

Смотрите по белку, какое сено, даете ли еще что-то белковосодержащее?

2 лайка

Сіно лугове і луцерка

Нещодавно робила експеремен хліб тільки з зеленої гречки і трошки солі

17 лайков

Знайшла про просторах олх у нас в Обухові продають ніби відходи горіхова крихта мука, хтось зтикався з таким, що з ним роблять??Написано для птиці та підгодівлі тварин…

Где-то писали, что муку нельзя давать.

1 лайк

З’апропонували мені на днях віники сухі для козявочок, ми на зиму насушили але ж багато не буває, але виявилося що вони з бані ті що використовувалися, думаю що такі не буду брати все таки на них може що хоч залишитися…

1 лайк

Я бы не взяла такие. Мало ли кто ими себя обглаживал. Это же по голому телу. :astonished:

4 лайка

А ще думаю різні миючі засоби, та парфюми.

4 лайка

Я теж Так подумала, дякую…

1 лайк

Сьогодні відчула на собі всю любов вагітної кози ( надіюсь) . Покормила сьогодні козявок своїх дала сіно і зерносуміш, дай думаю віднесу сіна ще й в сарай. Несу , і тут мої кози табуном летять на мене наче рік не їли, і Марта своїм тазіком зносить мене в стайку- сикунда діла і рука на гвоздику ще й права , а Марта зразу перестала жувати стала на мене дивиться і вид такий вроде тебе добити чи так залишити… Одне слово КОЗА…

9 лайков

Лечите ручку, весна скоро и окоты. А вообще, в сарае лучше ничего травмоопасного не делать. Особенно в зоне досягаемости.

5 лайков

Юля, а сам хліб з якого борошна? цільнозернового,чи тільки закваска з цільнозернового? По фото бачу , що хлібина біла, гарна.

Це борошно зроблене з зеленої гречки? Чи у пшеничне борошно додали гречку? як робите?. Дякую.
Теж печу хліб на заквасці, але ще так круто не експерементувала

1 лайк