Домашнє господарство "Дворяночка"

В мене так само, дай мені таблетку ту що минулого разу давала, я скільки говорю, я не лікар, а без толку… Як мій тато каже, а навіщо йти в лікарню, підеш з одним, а знайдуть ще десять болячок, що можна й помирати…

5 лайков

Ох уж эти мальчики… иногда с ними так тяжело… но все равно весело… :see_no_evil:

3 лайка

Звонила ввечері сімейному лікарю, в неї завтра вихідний… сказала в понеділок чоловіка і кардіаграму і до неї… І взагалі сказала, що повинні були забрати по швидкій в лікарню…

5 лайков

Весело не то слово… Скоро не одне око сіпатися буде, а два разом)

1 лайк

Юлічка , оце так страсті у тебе вдома … уявляю , як ти злякалася . Вадим повинен обов’язково перевіритися , до того ж самостійно це зрозуміти ! В нього на плечах три дівчини , тому він має бути здоровим та сильним для своїх дівчаток ! В понеділок нехай все ж почне з сімейного лікаря … Скажеш йому , що є таке слово : " ТРЕБА !"

7 лайков

Я вже з сімейним лікарем домовилась, напевно за ці дві години посивіла (( буду завтра ще говорити про узі серця, але ж записатися туди на даний момент, черга в два місяці(

1 лайк

Думаю что в экстренном случае должны делать без очереди!

2 лайка

Ага , тільки для цього треба лягти у лікарню …

1 лайк

Будемо пробувати записатися якомога швидше ( По любому щось робити треба, те що сьогодні було… навіть кум звонив, він теж лікар, описавши що було, він був в шоці, і теж сказав, що навіть уявлення не має, що це і через що може бути… Але я отак згадую і щось дійсно мені трошки на епілепсійний приступ зхоже((

3 лайка

Дай бог чтоб все обошлось! Пусть выздоравливает!

3 лайка

Дякую за підтримку, ось трошки виговорилась, хоч не так трусить…

3 лайка

Юля, а у мужа нет сильного переутомления?
Безусловно, нужно разбираться срочно и внимательно, желательно подключать врачей разных специальностей, узкого профиля. Невропатолога тоже обязательно.

1 лайк

Перевтома є і дуже сильна, на роботі у відпустку не відпускають, уже жалівся на серце пару раз давала валідол і відпускало, а так вперше(

Скорее всего, с этого и началось. Это, если не было каких-то серьезных хронических заболеваний.
Ресурсы человеческого организма не бесконечны, и обязательно требуется полноценный отдых для восстановления.

Вспомните про загнанных лошадей. Они умирают от остановки сердца.

1 лайк

Як каже довела) Тепер будемо диванну терапію робити ну і лікуватися …

1 лайк

Юля, здоровья и сил Вашему мужу и Вам тоже. Пусть выздоравливает и пусть слушается Вас и докторов.

6 лайков

Теперь одним этим вряд ли обойдется, нужно комплексное лечение.

2 лайка

Я розумію) то я так для підняття бойового духа(

1 лайк

Держитесь! Дух боевой вам очень пригодится. А у мужа будет все хорошо! Только чуточку надо подремонтироваться.

5 лайков

Юлечка бери ситуацию под свой контроль.Мужчины раз съездят на прием к терапевту и считают что все дело сделано,уже полечили .Нервопатологу б хорошему показаться.Держись сама и мужа поддерживай.Скорейшего выздоровления мужу .Пусть Господь будет милостив и это будет просто переутомление :pray:

5 лайков