Домашнє господарство "Дворяночка"

@Varvara, ,@chernomorka1 дякую за підтримку)Невропатолог здається в Обухові хороший, наскільки я чула, будемо лікуватися…

3 лайка

Брат підлітком теж втрачав свідомість, при тому, що і спортом займався, серйозно, але переріс. Вже здоровенний дядько.

2 лайка

Точно, відпочивати треба.

3 лайка

Доброго ранку, Юля. Як минула ваша ніч? Тримайтеся і обстежте чоловіка.
Наш випадок дворічної давності.
Чоловік був на жнивах в Чернігівській області, молотили кукурудзу, машин не вистачало, і він за 5 діб спав всього 9 годин. Під ранок на ваговій після зважування машини, забирав документи і…втратив свідомість. Я дякую Богу, що в цей момент він був не за кермом. Була швидка, що робили, що казали невідомо, ніякого заключення, зовсім нічого, таємниця покрита мраком. Директор мені почав розповідати, що він хворий, що то в нього епілепсія ( якої ніколи в житті не було), а що людина просто виснажена, без сну…
В результаті ми обстежилися в кардіологічному центрі, робили навіть коронарографію. Нічого страшного не знайшли, але підлікували, відпочив в лікарні два тижні, лікар призначив таблетки від гіпертонії, які п’є кожен день. З того місця роботи розрахувався.

5 лайков

Цілу ніч слухала щоб дихав, але поки ще спить((

8 лайков

Пусть поспит хорошенечко, хоть и сутки.
И восстанавливается без последствий.

4 лайка

01.12.2020 загуляла моя старшенька Зоряна, Кокос і тут перший , вибиває собі місце) мені ж на зиму треба було лишати одного козлика , от він і старається))

4 лайка

Юля, как ваш муж себя чувствует?

1 лайк

По лікарях їздимо, вчора ставили холтер, тільки завтра результати, все-таки сказали,що більше всього так як Ви і казали сильна перевтома…

5 лайков

Пусть быстрее восстанавливается.

5 лайков

Інна дякую Вам за підтримку, обов’язково передам)

5 лайков

Сьогодні нарешті закінчила подушечки своїм кнопкам в машину)

19 лайков

Сьогодні звонила мені жінка хотіла взяти цьогорічну кізочку, але ціна не підійшла, розговорилася, те да се, і говорить мені ,що дивиться чи молочна буде козочкам по першому окотц, і якщо по першому козочкам дала мало, тоді нічого хорошого не буде, так як я дуже починаючий Козоводі і козолюб у мене питання до Козоводів зі стажем. Є у мене козявка яка дала півлітра після окотц, вим’я виросло як півтора моїх кулака за день до окотц, чи є наді на те,що буде молочною?

4 лайка

Безусловно, есть надежда. Иногда даже говорят, что первокотка еще не коза)

7 лайков

Ничего страшного. Бывает что Козы дающие первым окотом пару литров, сильно удивляли хозяев к 2 и 3 окотам!

6 лайков

А я так надіялась, думаю дам шанс жду наступний окот, і тут… Все рівно жду наступний рік)

На все 100% уверять невозможно, но две козы со следующего окота неплохо прибавили молока в нашем хозяйстве. Тут главное правильный уход, кормлежка, как запустили.

6 лайков

Это не показатель вообще… у меня было первый окот 500-700мл, а второй 5л… и пойми этих коз :crazy_face:

10 лайков

Дякую дівчата, що заспокоїли, а то аж розстроїлась як поговорила з цією жінкою.

1 лайк

Юля а такий случай зі мною.
Молока од усіх багато мені, сирами і молрком занято все не встигаю.
Я урізала їм зернові і урізали і молоко мені так удобно.
Я до того що коли даєш норму зернових
то і молоко є з чого вироблять.
В мене Аліса молочна я її здержувала молоко а як поїзала в новий дім а твм зернові не жаліли то даже стрес переїзду її не зупинив вона начала давать 5 літрів а зготом і більше .
Вона в мене після третього окозу.
З роками сама будеш мудрішою і будеш все в порівненні але записуй щоб було з чим рівнять, в голові не завжди утримаєш усю інформацію даже за своїх коз.

9 лайков