Домашнє господарство "Дворяночка"

в Кокосі 25% нубійської крові , тому , якщо раптово не зацепляться короткі вушка , то будуть у тебе 50% нубікі … пониження процентов :thinking: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 лайка

Ну нічого головне щоб молочні дітки були)

4 лайка

Любі форумчани може у вас чи в знайомих є цуценята довгошерстного той терєра чи Йорка( шукаю дівчинку) ?

2 лайка

про цуценят я тобі в лічку зараз напишу .

2 лайка

Моя красуня Лялька ) завтра моїй казявкі 1рік 8 місяців, надіюсь,що вже покрита.

21 лайк

Домашнє виноградне вино :wine_glass: і домашній строк -халумі, ммммм. Смакота!

21 лайк

перший сніг) сьогодні викопала хризантеми, одну забрала в будинок, як я їх люблю

16 лайков

2 лайка

Так Юля, пойду и я Халлуми доставать. :joy:

3 лайка

:laughing:Мой фильм
" Брилиантовый дед и смертельная иппотека" :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 лайк

Юля , хризантемы красивенькие :+1:
И сырочек супер :yum:

2 лайка

Дякую Анічка, а вино яке смачне)

2 лайка

:drooling_face::drooling_face::drooling_face:

Юля, так не можна :joy:. В мене правда більше 50 грам не влазить, але ж то домашнє. Ми в цьому році якісь лінтяї, залишилися без вина :sleepy:.

1 лайк

Давненько не писала але виговоритися як кажуть треба, розповім про сьогоднігні страсті… Прийшов чоловік сьогодні з нічної зміни, я зібрала малих і поїхали до свекрухи, вчора у неї був день народження, чоловік не поїхав сказав,що ляже відпочивати. Через дві години приїхали додому, чоловік зустрів, трошки по господарству, те да се, пішли додому, поки насипала їсти, Вадим ліг подивитися компютер, тут зве ,що погано, я до нього а він уже майже відключився, визвала швидку( три рази), поки приїхала швидка приїхав мій тато з нашатирьом і нарешті змогли поміняти тиск, на нашатир не реагував, швидка приїхала через годину… як сказали ВЧАСНО… Через п’ять хвилин почали запускати серце, прийшов в себе, сказали підозрюють діабетичну кому, хоч на таке ніколи нарікань не було. Зробили кардіаграму, сказали бажано узі зробити, міряли рівень кисню в крові і цукор. Сказали,що незнають що це, віддали мені кардіаграму, сказали показатися лікарю, напоїти чоловіка чаєм… Пишу і знову трусить… Цю ніч напевно спати не буду…

2 лайка

хорошого добавлю в свій будинок :house_with_garden:) моє уже не таке маленьке чудо) це ми так спим)

9 лайков

робила по новому рецепту, все експерементую… Сподобалося)

10 лайков

Ох, ну и дела. Наверно стоит срочно пойти к врачам, сердце, давление, сахар проверить! Потом всякие узи и анализы! У меня на прошлой неделе дочка рано утром(перед школой) на моих глазах в обморок упала… еле успела подхватить ее… но у нас по осмотру ( были месяца 4 назад на узи и консультации у кардиолога) все хорошо, это гормоны, организм не может справиться с нагрузкой! Диагноз конечно не очень, другого не дают… :flushed:
Я тоже чуть не поседела в этот момент… и главное она говорит типа - мама что то мне тошнит сильно и голова начала кружиться…

4 лайка

Ужас, це не здоров’я стало, а качелі справжні… Швидкого одужання вашому сонечку) А я свого чоловіка напевно зважену в лікарню тільки під дулом пістолету( може сьогоднішнє ЧП щось змінить(

3 лайка

Да, их затянуть в больницу тот ещё квест… на все доводы у них ответ - я знаю что у меня, от этого помогут вот те таблеточки, про которые говорил знакомый моего знакомого, который знаком с кем то там… :see_no_evil: я со своим проходила это не раз. А ещё у них лучший ответ- а ты что не можешь сама меня вылечить? Ведь коз ты лечишь…

10 лайков

цьогорічна прогулянка по гриби

20 лайков