Підгодовувати один раз в три-пять днів. В мене один раз було, що вийшло аж через два тижні і нічого , все нормально ) незабувайте після 12 годин підлити собі закваску. А потім вимішуємо тісто. Будуть питання пишіть. Як доїхала не розлилася?
Ще не доїхала, чекаю
. Буду питати, може вже набридла, але ніколи з закваскою не працювала, так що вибачаюсь.
Нічого не надоїли, питайте, головне щоб результати хороші були)
Я немного замотался в выходные, только сегодня вытащила из холодильника, добавила мед-муку-воду и получился целый литр. Оставила до завтра на столе. Я правильно сделала?
Да, я залишаю на ніч поки по господарству, те се і проводить 12 годин) Потім не забудьте відступати на наступний раз, а з тим що лишиться замішуєте тісто. Якщо виникнуть питання пишіть я часто забігаю на козовод.
Юлічка закваску отримала, все вечором зробила, вранці замісила вже хліб. Дуже дякую ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ждем фото хлібчика ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вечором думаю вже справлюсь
.
Так чекаємо фотозвіт) Думаю все вийде)
Дівчата кому ще потрібно закваску пишіть одну порцію на чотири чоловіки вистачає. Залишилось три порції)
Я хочу, хоч і боюсь чи справлюсь, я в випічках не сильна.
Якщо зможете відправити новою або укр, візьму спробувати.
Пишіть адресу) звичайно вийде у мене на сторінці повністю рецепт є. Залишилося дві порції.
Сьогодні заходжу на форум, а в мене тортик. Як швидко летить час. Я вже з Козоводом рік)
Вітаю з річницею ![]()
![]()
![]()
Мої вітання:cake:![]()
![]()
![]()
![]()
Юль, а я тебя каждый день и без тортика добрым словом вспоминаю! Мы ТАААК подсели на хлебушек, и взрослые и дети, приходится каждый день печь, сейчас вот опять опара в печке стоит, к обеду свеженький будет.Так что еще тебе мульен спасибо за закваску!
Дівчата дякую за привітання.Стосовно хлібчика немає за що) Ви ж самі печете, дуже добре, що подобається) Хотіла теж сьогодні спекти але світла не має)
Ми тоже підсіли. Вчора із житньої попробувала, ну мабудь пізно поставила в духовку, бо верх трішки запав, а на смак дуже смачний. Завтра попробую із гречаної.
Це могло бути як сама житня мука. Наступний раз дайте пшеничної до 30- 50%.
Я хочу заквасочку
если есть ещё )