Домашнє господарство "Дворяночка"

На почте прилипили адрес на дно коробки. И всю дорогу закваска ехала вверх дном. А может в пол литровую банку закатать железной крышкой, чтоб в дороге не сорвало? За сутки закваска не погибнет запечатанной. Да и на улице холодно, активность затормозится

Юля, спасибо за закваску :kissing_heart: Пользуюсь сейчас все время. И блинчики, и пирожки/пироги, и разумеется хлеб. В этом году еще ни разу хлебобулочные изделия не покупала

6 лайков

Боюсь щоб скляну банку не розбили, вони в цьому умільці.

Банку замотать можно в несколько слоев мятой газеты и зафиксировать или скотчем или стречпленкой

1 лайк

Юля, мені висилали в баклашці пластиковій півлітровій від води. Помнята була, але не бється.

4 лайка

Буду щось в п’ятницю мудрувати

Точно, хорошая идея. Наполнить закваской и выдавить часть воздуха, чтоб было куда в дороге расти. А крышку не сорвет

1 лайк

Так і було повітря витеснине, згадала, і баклашка закрита.

2 лайка

Ну значить завтра шукаю бутилочки)

Пишіть адресу - їду в гості! :grin:
А як що серйозно, то дуже гарний і апетитний хлібчик. Ви молодчинка! :slightly_smiling_face:

1 лайк

Я хочу, як що є ще звичайно, тільки мені теж з інструкцією :blush:

1 лайк

Приїжджайте в гості, буду рада знайомству, сьогодні розмножу, а в суботу постараюсь відправити напишіть адресу)

2 лайка

Я кефірний гриб розсилала в пластикових пляшечках, НП.

3 лайка

Сьогодні приготувала хліб із тої самої партії заквасочка, що підготувала до відправлення, пізніше скину фото, ще печеться)

На яку адресу висилати?)

сьогоднішній хлібчик

25 лайков

Сьогодні хліб пекла з укропом, насіння льону, бурячок і простий білий

Який гарний, ви мабудь продаєте?

Дякую і продаю і домашнім )

1 лайк

А якщо не секрет , в яку ціну можна в лічку.

Рецепт хліба дездріжжового. Тим кому обіцяла заквасочку чекайте скоро буде. В закваску добавляю мед 1 ст .л , цільнозернова мука та вода 0,5л, стоїть 12годин тоді відливаю на наступний раз закваску в те що лишила добавляю сіль, олія, 0,5л Теплої води і муки і стоїть 7годин потім вимішуємо і ще стоїть 2години і випікаємо годину 180градусів.

9 лайков