Доение коз доильным аппаратом от А до Я

Всих вітаю)Придбали Аід для дійки однієї кози )Поки не зовсім ще зі всим розібралася,але дещо хочу написати.Нюанс перший-фото на картинці на сайті і реально-різні речі),друге кришка не фіксується взагалі,просто включається і воно вакуумом її “засмоктує”,не знаю плюс це чи мінус)Ціни вищі чим пише на сайті ,тому треба дзвонити і детально все питати .Інструкція і книга по використанню не співпадає з апаратом :face_with_peeking_eye:Немає стабілізатора,як на відео Тані,хоча все інше наче таке ж на вигляд.Ну і щіток для чищення не було,не знаю може їх окремо треба було замовляти )Великий плюс -гуде дуже тихо,я очікувала страшного гудіння .Кози взагалі адекватно сприйняли,хоча ніколи не доїлись апаратом(правда ще не всих доїла ,вечером буде зрозуміліше )

2 лайка

Який саме з Аідів в мене ,я так і не зрозуміла ,так як маркування на ньому абсолютно ніякого)Але я так зрозуміла що це зараз в наявності найкращий варіант(масляний ).Доречі масло в комплектації не йде.Підходить 10В40,якась полусентетика :rofl:Короче те що й для машини)

1 лайк

@KozaMimoza Таня,кличу вас в тему :sweat_smile:В мене до вас купа питань)
Чи потрібно його виключати після кожної кози?Якщо не виключати то як зняти стакани?Яку роль грає червоний краник біля стаканів я так і не зрозуміла :face_with_peeking_eye:

Сонечко, давай у вайбері або по телефону. Чи ти мене знайди через поміч сироварам, чи я пізніше тебе знайду

Тетяна Хандога :wink:

1 лайк

Неля а ви замовляли з якого міста бо мені саме адекватно розповіли за Аід з Харкова але виходить що все рівно купа питань

1 лайк

Я замовляла через сайт Дамілк .Сама установка була відправлена з міста Харків,а бітон ,шланги та інше відправляли з Києва,тобто було двома посилками.В них на даний момент є два варіанта по моєму запросу(доїння на одну козу до двадцяти голів,але можна доїти і більшу кількість я так зрозуміла)-це Белка я так Поняла і Аід ,Белка трохи дешевша,ну він гірший я так зрозуміла (дорожчий в ремонті)і сухого типу
Якщо вас турбує звук масляного ,то звук взагалі не значний (як фен)

1 лайк