Дід , баба і курка ряба

Дід , баба , курочки , кіт Петрик і море пташок раді завітати до козівників , зокрема до дочки-козівника …

33 лайка

Назва сторінки дуже доброзичлива :+1:
Чекаємо на продовження

6 лайков

Дякую за гарні слова , НЕХАЙ ВСЕ БУДЕ ЯК В КАЗЦІ …

6 лайков

Ласкаво просимо ! Розповідайте про своє господарство ! Нам всім дуже цікаво !

7 лайков

Вітаємо вас у нашій форумній родині :rose::rose::rose:

4 лайка

А хто в нас донька- козовод?
Ой, вибачте, вiтаю в нашiй родинi :slightly_smiling_face:

5 лайков

А ХТО ДОНЬКА-КОЗІВНИЦЯ НАРАЗІ ТАЄМНИЦЯ … !!! МОЖЕ ХТОСЬ ДІДОВІ РОЗТЛУМАЧИТЬ ЧОГО ЦЕ БУКВИ В ТЕКСТАХ СКАЧУТЬ , НАЧЕ ТІ КОЗЛИКИ І КІЗКИ … И на І , І на И міняються місцями ???

6 лайков

Ой , господарка більш ніж скромна …А мені цікаво Лада - хазяйка , а Ладуся - кізка ???

2 лайка

Родина , родина … від козла до козлика , і кізок теж

2 лайка

:joy::joy::joy: Та ні , це моє ім’я Лада , або Ладуся …

Бажаємо побачити Вашого котика та пташків !

2 лайка

Та як відомо усі дівчата-жінки трішки кізки , про мужчин промовчу , імя Ваше хоч як промовляй - чудове , головна сторінка - СУПЕР.

1 лайк

Швидше донька-помічниця, бо чоловік в основному козами займається, а я допомагаю. Я більше по курям @anatoliyk1111111 сподвигся на форумі сторінку свого захоплення відкрити, і то дякувати Богу.

2 лайка

Ех, дідусь, просила про рибалку відкрити, ти б багато що цікавого розповів. Може хоч справді про кота вашого викрутаса і птахів, яких ви годуєте всю зиму, порозповідаєш і фото покажеш?

2 лайка

А хто це мої одинички на форумі перехопив?:dizzy_face::dizzy_face::dizzy_face::dizzy_face:

1 лайк

:grin::grin::grin: Напевно популярне число

2 лайка

Я коли хотіла зайти на форум не получалось і ставила одинички. Потім мені запропонували помінять, а так, як получився на форумі ексклюзів залишила і тут на тобі, мене лишають мого ексклюзива :scream::scream::scream:, це ж грабьож.:blush::blush::blush::grinning::grinning::grinning:

4 лайка

Вибачайте, все що подобалось було зайнято, та й одинички у вас залишається ккслюзивні, бо в мене ж попереду приставка.

1 лайк