Ціни на молочку та корма 2026 Україна

Всіх вітаю з новим роком ! Що там у нас по цінах на 2026 рік ?

Я підняла ціни , як завжди , з 1 вересня , і торгуватим по них до вересня , а там побачим …. як не потонемо в інфляції .

Козячі продукти :

молоко 150 грн / 1 л

сир домашній 850 грн

бринза 850 грн

рікота 800 грн

халумі 1000 грн

качота та інші молоді тверді сири 1500 грн

суха бринза 1300 грн

белпери 1500 грн

вершки 500 грн за 0,5 л

масло вершкове 1600 грн / 1 кг

3 лайка

Класні ціни, мені подобаються, ви молодець. Але неначе в іншому світі живете. У нас козяче молоко 50 грн літра, бринза 300 грн кг. Дехто по 220 продає. Не продаю, тільки витриманими сирами. Взагалі не розумію людей з такими цінами, як написала вище, коли тюк сіна вже 130 гривень і в ньому добре, якщо 15 кг.

2 лайка

На ринку тюки сіна зараз по 200 грн за 15 кг . Я ж купувала влітку рулонами , спочатку по 1 тис , а десь восени докупляла по 1 300 грн вже . Наразі сіна не купиш , все продано … Радію , що встигла затаритися до літа .

Зерно купую також тоннами , мій фермер поставщик продає овес по 9000 , ячмінь та кукурудзу по 8000 . Все дорого і на це потрібно вспівати заробляти . На ринку стою майже 6 років , маю вже стабільних клієнтів , тому і маю більше-менш заробіток .

2 лайка

На ячмінь та кукурудзу у вас дуже гарна ціна. У нас влітку ячмінь по 9 тисяч попродали. Кукурудза 12 була, може трохи подешевшала, не знаю, зараз не цікавилася, в цьому році кукурудзи у нас немає. Ближче до окотів буду намагатися купити. Окоти в мене на березень.

1 лайк

В тому році ціни були менші , 6-7 тисяч . А зараз , якби я купувала на відра , то виходить і по 12 , і по 14 тисяч …

1 лайк

Я не про відра, а про тонни, в минулому році ячмінь у нас був по 5500 грн за тону. На відра ніколи не купувала. На базарі не купую ніколи, невідомо, що там за зерно, дуже небезпечно. Тепер і зерно в зерносховищах обробляють чим попало, аби миші не їли.

1 лайк

У нас все зерно по 8000 за тону. В листопаді чудом вдалося купити макуху у знайомого. По 12 грн за кг. Смачна, хоч і не жарена. В цьому році осінь дощова, то мало хто обмолотив соняшник в гарному стані. А ще назбирали кукурудзи на полі, вірніше - качанів. Якраз дочка приїхала, то ми велосипедом возили через непроїздні калюжі. Гумові чоботи і вперед. Вийшло відер 16 сушеного зерна. Сушили вдома на лежанці. На вулиці дощ і холодрига, кінець листопада, а ми топимо лежанку, відкриваємо вікно і радіємо. Гарне зерно, чисте. Самі качани лущили вже вдома, то все що не так - в інше відро. Висівка по 9-10 грн за кг,

Наша красуня ще і погано їсть молодесеньке сіно з ячменю, без колоса, зелене. І на лугове пирхає. А люцерни в 25-му у нас мало вийшло, більше бережу на після окоту. Балувана Мілка.

4 лайка