Класні ціни, мені подобаються, ви молодець. Але неначе в іншому світі живете. У нас козяче молоко 50 грн літра, бринза 300 грн кг. Дехто по 220 продає. Не продаю, тільки витриманими сирами. Взагалі не розумію людей з такими цінами, як написала вище, коли тюк сіна вже 130 гривень і в ньому добре, якщо 15 кг.
На ринку тюки сіна зараз по 200 грн за 15 кг . Я ж купувала влітку рулонами , спочатку по 1 тис , а десь восени докупляла по 1 300 грн вже . Наразі сіна не купиш , все продано … Радію , що встигла затаритися до літа .
Зерно купую також тоннами , мій фермер поставщик продає овес по 9000 , ячмінь та кукурудзу по 8000 . Все дорого і на це потрібно вспівати заробляти . На ринку стою майже 6 років , маю вже стабільних клієнтів , тому і маю більше-менш заробіток .
На ячмінь та кукурудзу у вас дуже гарна ціна. У нас влітку ячмінь по 9 тисяч попродали. Кукурудза 12 була, може трохи подешевшала, не знаю, зараз не цікавилася, в цьому році кукурудзи у нас немає. Ближче до окотів буду намагатися купити. Окоти в мене на березень.
Я не про відра, а про тонни, в минулому році ячмінь у нас був по 5500 грн за тону. На відра ніколи не купувала. На базарі не купую ніколи, невідомо, що там за зерно, дуже небезпечно. Тепер і зерно в зерносховищах обробляють чим попало, аби миші не їли.
У нас все зерно по 8000 за тону. В листопаді чудом вдалося купити макуху у знайомого. По 12 грн за кг. Смачна, хоч і не жарена. В цьому році осінь дощова, то мало хто обмолотив соняшник в гарному стані. А ще назбирали кукурудзи на полі, вірніше - качанів. Якраз дочка приїхала, то ми велосипедом возили через непроїздні калюжі. Гумові чоботи і вперед. Вийшло відер 16 сушеного зерна. Сушили вдома на лежанці. На вулиці дощ і холодрига, кінець листопада, а ми топимо лежанку, відкриваємо вікно і радіємо. Гарне зерно, чисте. Самі качани лущили вже вдома, то все що не так - в інше відро. Висівка по 9-10 грн за кг,
Наша красуня ще і погано їсть молодесеньке сіно з ячменю, без колоса, зелене. І на лугове пирхає. А люцерни в 25-му у нас мало вийшло, більше бережу на після окоту. Балувана Мілка.