Ціни на кози і молодняк 2026

Доброго дня ,шановне товариство! Виникло кожнорічне питання -треба зменшувати кількість мешканців сараю.Ще окоти основні не пройшли, а вже суцільний хаос.Тісно! Задам питання :коза два роки ,окіт у березні, фактично другий, але після першого не доїлася. Покрилася рано , у 5 міс. , тому трошки погодувала козеня і запустили, щоб окріпла і підросла. Мати кози Берта (Баварія-ферма Межигір”я 2013 рік+ Гамлет від Мирослави Макухіної онук Дінари), батько Марсель від Ольги Собецької , від Ш. З. французська сперма Фарго. хочу 7тис за кізку. Багато хочу? а почому ж тоді козенята? Хочу почути ще чіюсь думку.

3 лайка

Мне кажется, вполне нормальная цена. Помню, несколько лет назад приблизительно с похожими показателями Галя Безкибальная по 5 тыс продавала, так разлетелись девочки, как горячие пирожки. Так уже сколько лет прошло! Инфляция, всё дела… Другое дело, что сейчас спрос меньше, а, как известно, он формирует рынок.

2 лайка

Схоже козенят прийдеться складати у морозилку, Сумно. Такі часи нажаль.

1 лайк

@Tatiana20 це не велика ціна. Можу сказати навіть занижена. Я кізку не бачила, але судячи по родичам повинна бути гарна.

Нещодавно в мене питали чотири дійні кози і племінного цапа. У мене нажаль немає пропозиції. Порекомендувала людині завести спочатку звичайних кіз (це перше поголів’я), в потім вже зв’язуватися з породними.

3 лайка

Теж вважаю, що ціна невисока. У серпні я заплатила за чотиримісячного козлика нубійця 5000 і це була не найвища ціна, що я тоді знайшла. Але як уже казали, платежездатність покупців зараз знизилася

1 лайк