Доброго дня ,шановне товариство! Виникло кожнорічне питання -треба зменшувати кількість мешканців сараю.Ще окоти основні не пройшли, а вже суцільний хаос.Тісно! Задам питання :коза два роки ,окіт у березні, фактично другий, але після першого не доїлася. Покрилася рано , у 5 міс. , тому трошки погодувала козеня і запустили, щоб окріпла і підросла. Мати кози Берта (Баварія-ферма Межигір”я 2013 рік+ Гамлет від Мирослави Макухіної онук Дінари), батько Марсель від Ольги Собецької , від Ш. З. французська сперма Фарго. хочу 7тис за кізку. Багато хочу? а почому ж тоді козенята? Хочу почути ще чіюсь думку.
Мне кажется, вполне нормальная цена. Помню, несколько лет назад приблизительно с похожими показателями Галя Безкибальная по 5 тыс продавала, так разлетелись девочки, как горячие пирожки. Так уже сколько лет прошло! Инфляция, всё дела… Другое дело, что сейчас спрос меньше, а, как известно, он формирует рынок.
Схоже козенят прийдеться складати у морозилку, Сумно. Такі часи нажаль.
@Tatiana20 це не велика ціна. Можу сказати навіть занижена. Я кізку не бачила, але судячи по родичам повинна бути гарна.
Нещодавно в мене питали чотири дійні кози і племінного цапа. У мене нажаль немає пропозиції. Порекомендувала людині завести спочатку звичайних кіз (це перше поголів’я), в потім вже зв’язуватися з породними.
Теж вважаю, що ціна невисока. У серпні я заплатила за чотиримісячного козлика нубійця 5000 і це була не найвища ціна, що я тоді знайшла. Але як уже казали, платежездатність покупців зараз знизилася