Чистий мед, Кагарлицький район - 2017

Продам гарантовано чистий і без домішок акацієвий мед. Меду небагато. Кагарлицький район.Тел. для довідок 0669751557

3 лайка

Галя, яка ціна меду за 3-х літроау банку?

2 лайка

Галю, а у Вас гречаний буде?

1 лайк

Гречиха сейчас в основном гибридная- во время цветения пчела на неё не идет да и сеют её мало. так что настоящий гречневый мед скоро будет историей

5 лайков

Какая цена за 3 литра?

1 лайк

И мне цену, плиз.

1 лайк

Дякую всім за питання,) Ціна за 1 літр 200 грн, за 3-х літрову банку 550 грн. Відправлю бажаючим Укрпоштою, так дешевше.

Так, гречка в основному гібридна, але є частина фермерів, які мають власні пасіки і для бджіл сіють ту, що треба. Дізнатись де ТАКА гречка дуже важко, але при
великому бажанні) можна. Вона саме починає цвісти і бджоли вже зранку крутяться над квіточками.
Якби тільки погода не підвела знову. будемо з гречаним медом.

4 лайка

Галю, буду чекати на гречаний мед. Дуууже хочеться )))

1 лайк

І мене запишіть на гречаний мед, будь ласка

1 лайк

Мне вот тоже гречневый мед нравится, но из-за проблем с желудком нельзя( А лесной у вас бывает? Или кориандровый?

1 лайк

Лісового не буває, бо немає близько лісу. Є трошки ріпакового з весняними квітами. Одразу був прозорий, а тепер загус і на колір як трошки пережарений смалець - брудно білий, пізніше покажу фотки.

Покажу і фотки акацієвого. Комашки добували його в екологічно відносно чистому місці ( а де у нас тепер є ті, що були раніше абсолютно чисті місця?) Далеко від загружених трас. Фотографії є на моїй сторінці на Семиділках). Стоїть у темному прохолодному місці хати, як і рекомендує наука. На базар не несу, бо в першу чергу сонячні промені начисто вбивають все корисне, що є в натуральному меду. А він стоїть у банках і відерцях проти сонця днями, і ми їмо шкідливий для організму але дешевий базарний медопродукт.

3 лайка

А на базаре нет меда. Так же , как нету и домашней курицы, все тащат выбраковку с птицефабрик под видом домашней. А мед базарный - переработанный пчелами сахарный сироп. В лучшем случае. Потому и дешевый.

Ну может где-то иногда и попадаются порядочные продавцы действительно с настоящим медом на базаре.Но то большая удача, да и затопчут таких торгаши, которые там ежедневно и зимой и летом торгуют медом со “свои пасек”. А, возможно, в жизни и не видели ни разу эту самую пасеку.

8 лайков

Я на базарі не стану, бо кози не зрозуміють, де подівся доїльно-годувально-чухальний апарат). Та і з відром акацієвого меду, хоч і меду, стоять для мене не оправдана трата часу.
Акацієвий закінчився. Ждемо, що скаже гречаний.
Розкажу майже анекдот. Це не реклама нашого меду а бувальщина.
В 2014 р. ставив чоловік бджоли в віддаленому селі району. Ставок, акацієві довжезні яри, різноцвіт, аромати, природа…рай. Поставив на подвір"ї пустуючої хати свого давнього знайомого, на краю села. В тому році меду було багато. Раз приїхав чоловік на черговий огляд вулика, щось там заглядає. Прийшов чоловік з села. Почали простеньку розмову. Чоловік про се, про те, скромненько - повільненько розпитує, звідки, та хто…і наче ненавмисне по всьому двору туди-сюди проходить, заглядає. Мій дід йому; людино добра, я тут два тижні стою, і дорогу од воріт і до вулика тільки знаю, далі не лізу, а ви чого розглядаєтеся, по всіх кутках, щось загубили, чи покласти хочете? Та ні , - той у відповідь, я шукаю, де у вас балія з сиропом стоїть, Оно через яр київський дачник один з 50-ма вуликами, то щодня сироп відрами носить, то по 300 грн. банку продає, бо вже качав. Чоловік каже, буду качать, то буде по 350 грн. Ого, той знову, дорого, якби хоч по 320.
Але приходили, ті, що розуміють і купували.

10 лайков

На колір і смак…
Якщо людина бере мед тільки для …, навіть не придумаю версії. Як на мене чим дешевий=штучний мед брати, то краще взагалі без меду.
За справжніх пасічників образливо😶, адже бджілка-трудівниця, а деякі люди так її використовують негарно😣.

6 лайков

Так ото ж а потім після такого купленого “меду” з аптеки не вилазять. І де ті болячки беруться?

3 лайка

Це занадто дорого!Мої знайомі живуть на Вінниччині-там 3л.банка від 300 до 400 грн.

4 лайка

Може і дорого, але вже немає) У минулих роках акацієвого меду було по 3-3,5 бідони. То в цьому ледве троє відер було. Акація та, що не змерзла, то згоріла. Суша у нас.( І до акації потрібно було їздити за 40 кілометрів. через два -три дні. Шукаємо не просто акацію, а ще й по можливості не забруднені місця її росту. Якщо радіаційне забруднення відмінили в Києві, то не відмінено в природі. І дуже погано перезимували бджоли, слабкі сім"ї, За скільки б Ви продавали чистий, без добавок мед при таких затратах і доходах?:confused:

8 лайков

Точно не за 200 грн.літрову банку…

та, будь ласка), заводьте бджоли, возіть куди завгодно кілометрів до 60, зачепивши через плечі за мотузок ( так дешевше) , лікуйте, з допомогою орлиного погляду від різних вароатозів… знйдіть на дорозі мішків 3-4 цукру для підгодівлі на зиму, ( не плутайте з медозбором) впіймайте кілька маток, якщо пропали свої у вуликах, знайдіть якогось дурня, що розбирається у комахах і буде безкоштовно доглялати їх, бо Вам шкода власного часу. Та й продавайте, хоч по ціні скляної банки, в яку налитий мед.
Не знаю чому, а закупівельна оптова вартість цього року: ріпаковий - 40 грн, акацієвий -70 грн. за кіло. В попередні роки 38 грн. була здоровецька удача для пасічника. А так то 28 грн, і не кашляйте, пасічники,)
Трохи меду ми роздали, тим, кому нічим заплатити, і передамо хлоп"ятам на війну, теж безплатно. :rose:
Запитуйте, відповімо.)

10 лайков

Доброго дня.Кожен вибирає собі занняття за бажанням чи за покликанням. Я теж вмію ціннувати людську працю ,сама працюю.Якщо ВАЖКО -покиньте.Не можу зрозуміти чому мій коментарій Вас так зачепив.Кожен в праві мати свою власну думку,а тому числі і я.