Дякую, дівчата! @Jkmuf @KozaMimoza. @irina44 @retera @Varvara і усі усі
Малявки потроху ростуть! І я їх потроху готую до продажу. Ось вже й об’яву оновила.
Продаю поросят народжених 20.03.19
Дякую, дівчата! @Jkmuf @KozaMimoza. @irina44 @retera @Varvara і усі усі
Малявки потроху ростуть! І я їх потроху готую до продажу. Ось вже й об’яву оновила.
Продаю поросят народжених 20.03.19
Настав час сирів, що вистоювалися погад рік. Хотіла ще потримати, але отримала пропозицію, від якої не змогла відмовитися😇
Це Ярлсберг (світліший) і Качотта (жовтий), які варені в перших числах березня 2018.
Ой, я аж почувствовала их сливочный вкус Лена, можете поделится как их хранили ?
Вершковий смак справді неймовірний!
Мрію про льох, але у нас високі грунтові води і можна будувати лише спеціальну водонепроникну споруду з фабричних заготовок, а це дорого…
Тому поки використовую холодильники, де є проблема з вологісттю - занадто сухо…
Зрозуміло, тверді сири і плісняві тримаю в різних холодильниках. Очевидно, що йдеться про збереження, а не визрівання.
А если ставить в холодильник какую-то посуду с водой или влажные полотенечка класть ? Или по типу как видела в инкубаторах - на низ судочек с водой, а над ним вентилятор.
Так і роблю, але це не варіант… Хочу льох!!!
За день-два рушнички такий запах дадуть…, а судочок не допомагає.
Піся вчорашнього дня - шок, але життя триває… І ніхто так не радує, як малявки…
Моя Корова бігає зі своїми красенями. Таких гарних у мене ще ніколи не було)
Малюкам по 2 тижні, а за розміром перевершують місячних кармалів від своїх сестер)))
Знайомство з кроленям триває… Хочу спробувати просто випустити його жити в сараї. Усі тварини не втікають далеко від їжі. У когось з вас був досвід утримання кролів без клітки? Невже вони тупіші за курей?
А чому рано, вже пора. У нас одна адлерка мостилася тижнів три назад, то я її ганяла, всеодно висижувати не буде.
У меня тоже одна курица квокчет, но она странная, в прошлом году все лето квоктала, а на яйцах сидит плохо, часик-два сидит, а потом бродит по округе.
У мене минулого року почалося чомусь з червня і аж жо жовтня божеволіли… Деякі по три рази сідали… А потім з кількома курчатами ходили… Я їх не чіпала - яєць не шкода… Хай реалізуються… А потім не знала куди курей і курчат дівати… Бо ще ж планові висідки в інкубаторі для бізнеса…
А у нас уже вылупились утята под уткой и курица согнала вторую утку и села на утиные яйца, сидит и не шевелится, подруга ее на ночь мостится рядом, щоб нескучно было. Посмотрим что выйдет
А в нас квочка вже і курчат вивела
На горі, над сараєм, у нас сіно лежить вона там гніздечко намостила, яєць нанесла і дітей вивела(вчора вилупилося останнє). Поки що залишила її на горі, зараз похолодало трохи, нехай на горі гріються
А мои лентяйки ) куры вообще не садятся, а утки сидят непонятно как… уже тоже начала подумывать про инкубатор, но боюсь себе ещё одну работу найти …
У мене три квочки давно сидять, під одну яйця підклала, ще в інкубаторі 34 вивела, більше не буду підкладати, їх же годувати потім треба усіх
МІнстинкт насиджування знищений у яєчних порід курей. У них задача нестись-нестись-нестись і не відволікатися… А от м’ясні породи (а у мене м’ясні кохінхіни і орпінгтони) цей інсктинт мають у повному обсязі… Як і індички… Тому у мене море квочок… Я тільки те і роблю що борюст з цимм(((
@svetlana_fomina_2013 шо-да-то-да, нависиджувати не проблема… А прилаштувати - інша річ… У мене минулого року приїхали люди купувати курчат - 50 штук (а було десь 150)… Кажу вибирайте… Кожне обмаціали, обстежили (їм було 1.5-2 місяці) забрали… А оце звонять. Ще хочемо… Я здивувалася: так уже ж минулорічні кури мають вам нанести яєць! Невже з ними щось сталось? Відповідають: з 50 вижило 45 і з них… 44 півня-красеня))) отаке… Вибирали найбільших і найкращих курчат…
Ото ж бо, вибирали вони, я не продаю для себе тільки, то по власному досвіді бачу, що свині в’єтнамські з’їдають менше зерна ніж кури
Дівчата! Дуже потрібна порада: у мене немає собаки і я хочу її завести. Не тільки хочу, а мушу - бо у нас блукають бездомні собаки… Сьогодні вночи роздерли клітку і задавили кроля(((
Хочу купити цуценя-хлопчика, а пізніше - дівчинку для нього. - це правильно?
Задача: охорона загороженої території без прив’язі, гарні стосунки з маленькою дитиною, спільне проживання з козами і прогулянки з ними на випас… - яка порода?
Досвіду собачниці немає, але поруч живе хлопець, що був прикордонником і вчився готувати собак до служби. Готовий допомогати… - справимося?