Людмила,з відкриттям Вашої віртуальної хатинки.Аж в роті пересохло,поки додивилась,все у Вас чудове,і птиця і кізки,а дизайн-окрема розмова взагалі.Щоб Вам вистачило наснаги на довгі роки.Буду бігати до Вас в гості.Може хоч кілька камінчиків по Вашому зроблю,і може ще фазанів трішки розведу,а то чомусь вже нічого не хотілося.Думала,доживаю ,а воно ні.Продовжуйте розказувати,показувати,а ми будемо бігати в гості.
Та хто його зна, ламанча вона чи звичайна коротковушка…
Дякую. Мабуть так і є… заходьте,а я з задоволенням читаю всі особисті сторінки.
Звертайтеся, якщо що. Порадою в цьому завжди допоможу. Хоч вже не працюю, так потренеруюся, іноді треба і мозок напрягати.
Хоча спочатку треба було придивитися та розгледіти …
Так у вас практически лето!
Поздравляем Вас с открытием домика! Так красиво у Вас и ухожено! Так хочется поскорее и у себя на участке порядок навести! Два года стройка съела ни садом ни участком времени небыло заняться. А стайки для коз просто загляденье, молодцы!
Поздравляю с домиком! Красиииво! И сердечки закончились
Так сегодня ж снег растаял! Даже на наших северных склонах.
Да , снег растаял, но у вас там травка зеленая) У нас нет ничего, голая земля.
Инна, это я их на свой газон пустила, идти в лес времени не было! А на выгульной площадке у них тоже ничегошеньки нет!
А они у вас газонную травку кушают?
Скошенную и высушенную не хотят, а пощипать вот так могут. Мы ее ничем не удобряем, только куры иногда вырываются на оперативный простор и вносят посильный вклад в обогащение почвы.
А у нас снег лежит.
Вітаю з відкриттям сторінки:rose: