Вітаю з козенятками !
У вас такі історії цікаві і кози гарні .
Я теж з Львівщини, колись жили у центрі Львова, але там не заведеш кіз.
Тому продали все і переїхали за 25 км від міста.
Мали ми різних кіз і прийшли до висновку, що мініатюрні кози і кози по рецепту Кіндер кіз для старших людей більше підходять . Але ми на початку нашого шляху - маємо перше покоління.
Дуже приємно що нас вже більше.
А де саме Ви мешкаєте?
Кіндер-кози у Вас які? Де можна побачити?
Для Кіндер кіз потрібно Американські нуби і пігмеї… А в нас тільки по цьому рецепту
з подібними породами- Англо нубійці. і камерунці.
Козлику рік.
Про породу я створила тему, не знаю чи можна давати посилання, якщо ні то видаліть.
З тої радості не знаю з чого почати ![]()
Моя главкоза Барселона ошарашила нас з чоловіком четвернею. Першим побачив він. Прибіг- одягайся, там Баська троє народила. Не знаю як рахував ![]()
Вони ще були мокрі і бруднющі, так як я не стелила ще, щойно 146 день. (28.03.20р). Місце теж відійшло, можете уявити видовище. Зато Баська спокійно жувала сіно, проголодалась мамуня. Прийшлось забрати до хати, під краном помити тепленькою водою, висушити феном і накормити ![]()
А це ми вже з мамою
У нас три синочка і лапочка дочка.
Чоловікові сьогодні снилась корова і величезний бик
А ще вчора до нас прибули нові козожителі. Поміняли Паскіного козлика на дві імбридингові козочки.
Пригодився мені карантин чесно кажучи
, скучати не доводиться.
Симпатичні козочки , але їхній тато імбридинг в 4-5 поколінні. Жінка щоб не шукати цапа, залишала для покриття сина, а цього року самі дочки.
Вітаю! Дуже гарненькі! Нівроку!
Поздравляю Галя, четверо это что-то, думаю если сколько родила, то должна выкормить. У нас две по тройни, под мамами, так я хожу перепроверяю, всем ли хватило ![]()
![]()
Дякую всім за поздоровлення. Я ще десь 700 г здоїла, не все звичайно, побоялась на ніч залишати, бо коза гарно поїла а козенята ще багато не їдять. Так і не зважила. Не дійшла черга. Обмінних треба було кормити з соски, малечу попідсовувати кілька раз під дійки. Двоє більших самі знаходять ,а менші безініциативні.
Ще й Паску треба було три рази здоїти. Виявилось що синочок випивав майже 2 літри молока за добу. А її доїти , то камасутра. В мене ще такого не було. Мушу встигнути поки зерно їсть, і стільчика під жевіт ставити щоб не лягала, а гопака все одно видає. Ще й вкусити мене норовить. Словом треба об"їжджати “арабського скакуна” ![]()
Сьогодні до нас приїхала з Хмельницької обл від форумчанки Олі @Hiroshima наречена для Фіксіка.
Роджена 16 жовтня2019р. Шустра козочка, вже построїла всіх
козенят і нареченого в тому числі.
Я так рада, що козочка вже добралась в свою нову домiвку. Це вона ще не освоїлась i вiд страху строїть всiх. ![]()
Галя, ви вже вирiшили як її назвати? (там трошки помилка, народилася вона 16 жовтня).
Зараз виправлю. На рахунок імені ще думаю чи залишати так як ви назвали ![]()
Назвала козочку Шахо - це на івриті чорна
, і вона на імя вже реагує.
Гарне iм’я i незвичайне.))
Зважила найменшу дівчинку на третій день 2.7, в перший день таким був найбільший хлопчик. Козенята ростуть як на дріжджах. Шашличків вже й не важила, будем у місяць важитись всі. Поки що молочка вистарчає, через день навіть здоюю трішки одну дійку. Вже третій рік спостерігаю що козенята до однієї дійки прикладаються краще. Придивилась , а у неї ширший отвір.
Вже третій день як у нас останній окоз минув, а у мене ніяк руки не дійдуть розповісти про це. Люди нудяться від карантину, а мені часу бракує ![]()
Наша молоденька Біланочка стала мамою. 5.04.20р. Синочок дуже симпатичний суслік ,на рахунок рожок ще не впевнена, нема досвіду розпізнавання ![]()
Окоз невидимий. Мамочка дуже дбайлива, на вигулі всіх від синочка на метр відганяє, ходить за ним крок в крок.
Внук назвав Максіком.
На замітку:
Яна - 1 місяць 7.500, йдем як книжка пише, потроїла вагу.
Максік - 12 днів 4.555 (2.5 при народженні)
Решта потенційні шашлички , не важу.
Похоже, что рогатенький)
Точно рогатий. Рожки вже наклюнулись. При тому що батьки , бабусі і дідусі з обох сторін безрогі.
Рогата мамина бабка, по батьку мені не відомо .
Планую цього сусліка залишити для покриття Пасочки і Барселони. А його мамочку, вона найдрібніша,Фіксіком покрию. Всі кози в мене не родичі, так що цього року з кавалерами проблем не буде.
У рогатых пробор по середине головы идёт). А у комолых другая причёска ![]()