Від майстерності фотографа багато залежить… У нас на форумі і кози гарні, і фотографи - майстри)
Чудовий який! От видно, що характер лагідний. А у нас Моня дикуватий. Галю, а які ми тепер родичі? Хто з ким?
Мій Фіксік від Іванни і Катіні мініси теж від неї.
Люда, Мия сестра а Фиксик - дите моего Амура
Короче, сплошная родня ![]()
То есть, Мия сестра Амура, я правильно поняла?
Я теж саме так зрозуміла ![]()
Молодець! Така краса! Така фантазія! Це торт з сиру?
Це три різних торти: шляпа, чемодан і підставка.
У нас Пасочка вчора ввечері (17.03.20р) почала сезон окотів: на 149 дні швидко, без допомоги, народила ельфіка хлопчика - 3.750, і суслічку дівчинку - 2.650. Обоє комолі, якщо не помиляюся.
Ми їздили сіяти овес в село, приїхали, я лише встигла переодягнутися як почула нетипові мекання Паски. Козенята йшли в пузирях, місця відійшли через три години. Молозиво дуже жирне, здоїла зовсім мало, дуже не привичномалі дієчки. Сьогодні вже приловчилась - змазала пальці олією, так легше доїти, трохи є набряк.
Внук вже назвав: Папус і Яна.
Поздравляю с лёгким окотом и с новорождёнными! ![]()
![]()
![]()
Галя,вітаю з довгожданими дітками. Ріки молочка Вам.
Поздравляю с таким хорошим началом! На сыр да на масло!
я Саре рассказала, что она стала бабусею, привет передала ![]()
Дякую ВСІМ! Вони справді довгожданні, враховуючи що Паска два рази прохолостила. Помогла дієта, видно таки була жирна. Вона завжди любить поїсти і зараз від каструльки з вкусняшками відганяє своїх діток
.
Галя, я теж на “ойойках” .Теж загодувала свою ярку,думала,що не спарувалася,але нібито кітна - відбиває вим’ячко. Ждемо.
Галочка поздравляю с долгожданными козлятками, пусть здоровенькими растут!
Вітаю! Дуже гарні козенятка!
Вітаю з козенятками! Хай інші теж самі впораються! Бо ще багато чого треба сіяти, на все часу не вистачає. А так сві самі знають, що робити…