А ми кози, шо в містах живемо

30 - го було три місяці, все як книжка пише

2 лайка

я згідна, вони ж не живі -це оливки в очах

1 лайк

У нас поповнення, з великими переживаннями, маминими нервами і страхом в день виборів 31.03.19р народився чорний як смола козлик вагою 5 кг

про всі пригоди можна почитати в темі окоти наближаються день за днем тут

23 лайка

А на наступний день до мене дзвінок з пропозицією обміняти козлика ламанчика на любого іншого, бо дуже перспективний пацан, різати шкода а молочка треба .
Так нежданно негадано в мене появився дуже бажаний суслік (нар.14.03.19р)

40 лайков

Боже ж ты мой, прелесть то какая ! Поздравляю. Вот что значит сильно хотеть чего-то.

3 лайка

Поздравляю с пополнением и сусликом- душкой!!! Пусть растет хорошим производителем.

1 лайк

Вітаю ! А від кого ?

1 лайк

Ви його не знаєте :grinning:
Кози місцеві.
там мама ламанча ельфік 4-х літровка без самозапуску коричневого окрасу,
тато рослий трьохрічний зааноламанч суслік білий.
Фотки позбираю обов’язково, бо вони обоє в моєму населенному пункті. Але мушу фотографувати сама , господарі - пенсіонери зі старими телефонами без вайбера .

8 лайков

А ось пацани в порівнянні чорному 3 дні, білому 19 днів

27 лайков

Зробили ми своїм козам вигул, відділили кусок нашого невеличкого саду(в ньому тепер нічого не садимо через рижих слимаків), мають тепер де поскакати і полежати. Боялась що будуть голосити, так ні, на диво.

прохолостила моя мадам київлянка Пасочка. Маю надію ще на останній березневий Шоновий заскок . Дуже ладна козочка, Баську догнала, а по вазі напевно й перегнала.

14 лайков

Ех, була у мене біда - козенят в сад пустила. Не встигла озирнутися - усі дерева погризли, а кущі - під нуль… Тож, будьте обережні! Кози люблять дерева ще більше ніж траву!!!

6 лайков

Галя, не переживай что прохолостила, ей всего год и месяц, - как раз и нормально по осени погуляет. Главное сейчас не перекармливай, зерновых совсем чуток, чтобы не зажирела

5 лайков

я знаю, тому обгорнула дерево, що попало в загородку старою дрібною металевою сіткою. Якщо збільшити фото, то видно . А кущі і малину я завчасно пересадила.

3 лайка

Ви б бачили як вона вилизує каструльку коли я їй даю зерносуміш. Набираю навіть не жменею а пальцями, зовсім не дати це буде знущання.

3 лайка

якщо даватимешь до 200 грамм - не пошкодить

1 лайк

В нас новий козожитель.
Маленька кізочка коротковушка. Судячи по вушках, нубік там пробігав. Доків ніяких звичайно нема лише вушка .

а тут вона разом з нашим обмінним хлопчиком Зефірчиком.

Доречі дівчинку теж виміняли на кроля. Над іменем ще думаємо .
І ще цікавий факт - козенята в один день роджені .
Мама її первістка безрога, бабуся рогата 4 літовка без самозапуску.
Про тата інформацію важко вивідати, лише взнала що безрогий. Господиня співробітниця.
А ось мама і бабуся нової малечі

18 лайков

А ще я перший раз попробувала молоко коротковушок. Воно таке смачне як в моєї Барселони перед запуском - густе і солодке .
Мені нагадало дитячі вершки, що продавали для дітей при союзі

7 лайков

Щоб не забути:
10 жовтня в черговий- третій раз покрилась моя Пасочка.Ій зараз півтора року. Даю ще шанс. Охоти я не бачила а садку- так. Якщо перегуляє поведу до чужого дорослого козла на всяк випадок.

Ось моя козяча компанія.

Зефірчик-залицяльник

24 лайка

Шпаргалка для себе:
Пасочка перегул - 20-21 жовтня
Барселона - 2 листопада
Біланка - 8 листопада
Чекаю чи не буде перегулів.
Шкода Зефірчика , але він живе в одній клітці з Біланкою, розширятись вже неможливо. Нажаль мало козоводів з Львівськоі області зареєстровано на форумі, не знаю кому запропонувати хоча б на обмін на вибраковку. Буду пробувати виставити на ОЛХ.

5 лайков

Виходить , що екстрасенс правду казав :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1 лайк