В цій темі я не закликаю когось робити так само, а лише ділюсь досвідом, як ми це побороли.
Отже, діюча речовина цієї отрути ( бродіфакум), вона вбиває в організмі відтамін К1, який допомагає згортанню крові, моя коза з’їла майже цілу упаковку, я її застукала на горячому, тільки морда була синя, зразу же заляла її молоком, солодким, кислим, яке було і олією, майже по літрі влила усього, коза мала пропоносити після олії, але моя Машка крепкий горішок і цього не сталося, на ранок я уже настроїлась її хоронити, але вона дожила до ранку і навіть доїлася, хоча молоко я довгий час виливала і нікому не давала, я почала шукати в інтернеті як взагалі після такого рятують кіз, але про кіз не знайшла, знайшла про собак, тому рішення було прийнято лікувати як собаку, отрута зразу себе не показує, а просто вбиває в організмі відтамін К1, поступово починаються кровотечі, з внутрішніх органів, вух, носа, очей, і так аж до смерті, є цей відтамін в уколах, він дорогий, і в нас його важко знайти, та ще й колоти їх страшно бо можна не спинити кровотечу, тому я шукала і знайшла в інтернеті капсули К1, їх було 30, на дорослу людину дається по 1 в день, так ми і пропили місяць, місяць я переживала, щоб козу хтось не вкусив, не вдарив, вона була в’яла, але сама усіх кусала, зараз усе гаразд, з Машкою усе гаразд, їсть доїться, а отруту я ховаю тепер дуже далеко
І ше, хочу добавити, що отрути є різні, і перш ніж лікувати, читайте упаковку отрути, бо вони є різні і олія, молоко, може не допомогти, а добити, тому краще порадитись з вашим ветеринаром, я бажаю усім Вашим козочкам міцного здоров’я!
Света, спасибо за информацию по своему опыту!
Будь ласка, він цього ніхто не застрахований, я сама була в паніці, бо вагітній жінці закопувати 70 кг козу, було б не дуже приємно, але коли побачила на ранок що вона жива, зрозуміла що не все втрачено
Ти молодець
А машку обніми що витримала і по носі щолкни що таке витворила. Ну дає. Добре що так все обійшлось. Без паніки і з розумом!