Відкрити з нуля онлайн картку та передати реквізити до пенсійного або соцзахисту — питання фахівцям банку

Ось і настав той час,коли в нас закрилися банки. Але ж багато наших бабусь і дідусів залишились без карток,а це означає,що і без пенсій. І почалося приходять,жаліються,допомоги просять. Розблокувати картку,рареєструвати в приват 24 не питання,вже навчилася,а ось відкрити з нуля онлайн картку та передати реквізити до пенсійного або соцзахисту,тут я “Профессор,конечно лопух,но аппаратура при нем,при нем.”,Дуб Дубович Дубенко.
Тому прошу допомоги, не для себе,а для тих старих,бо зуби на полички ж положать.

В Приваті онлайн картку можна відкрити тільки до вже існуючої фізичної. Недавно я з цим питанням мала справу.

1 лайк

В ПУМБ можна відкрити онлайн карту, але потрібно щоб була Дія на смартфоні

1 лайк

Повинна Вам подякувати за це питання. Бо була потреба моїй знайомій відкрити таку онлайн карту українського банку з Польщі без візиту до банка. Получилось. Трохи повільно, але вийшло. Там ще по 50 грн дають за запрошення і запросившему і запрошеному (при першій операції понад 100 грн), бабушкам вони не зайві.
Ось посилання, якщо треба.
https://mobile-app.pumb.ua/9SpcfuDrDpk4Pmdr7
Обслуговування безкоштовне.

7 лайков

Да от тільки питання в Дії,та смарфонах. У бабульок ні того ,ні другого не має,навіть,як що я уду це все зі свого робити,то в них паперові пенсійні,та паспорти,а вони в Дію не підтягуються,там тільки індіфікаційний підтягується.

А ще ми добу без світла були. Так що все це по строках ще позавчора горить зробити

Дякую за посилання

пожаліюся трохи на приват.Жители они огородные,т.е- Редиски. Сьогодні до мене приводила 75річна сусідка свою 98річну матусю,щоб картку,яку в липні відкрили зроб ити на неї фінансовий номер та зареєструвати в приват 24. Робили, робили,а потім треа селфі з паспортом так що лікоть було видно . Бабця,сгорблена дугою, який там лікоть. Прошу відео чат,відмовляють і так 6годин поспіль. А бабця то вже трішечки несполна розуму забувається . подумала що вона в мене живе,обід просить печенько з вазочки порожньої,каже що вазочка он стоїть,а печенько що зжерли,чоловік зайшов,так вона його ціпком своїм виганяє :rofl:. До дому йти відмовляється,доньку вигоняє не впізнає. А читає без окулярів ще,все паспорт свій перечитувала. Так ми нічого і не змогли зробити. З понеділка будемо,як що получиться через сина робить він з кривого рогу,там зв,язок.

8 лайков

Розповіаю далі. З 6го разу зробила таки бабусі приват.
В перервах між тим,як бабцю приводили,робила іншим,молодшим за неї бабусям та дідусям. Останій раз зробила з першого разу.
Порада,тому хто буде теж робить таке. Людину ставте біля стіни,так одразу виходить зробити селфі з паспортом

5 лайков

Пожаліюся трохи на наших людей.Дуже сумно,руки опускаються допомогати. Поробила всім хто звертався приват 24,вхід до ПФУ,якшо треба було подати онлайн заяви,кому треба було ходила підключала інтернет,бо відключили і треба було реєстрацію на іхнього провайдера робити,це все літні люди.В нас в селі стоять кадировці і ось вони до мене приїхали. Кажуть:“Наташа,нам сказали,что ты можешь интернет подключать,нам подключи”. Дала номера провайдера,сказала щоб самі телефонували. Сьогодні знов припхалися,вже адресу дала,кажу:“если вас не слушают,с вашими аргументами в виде автомата с постоянно взведенным курком,что я могу сделать своими звонками?!”,поїдуть розбиратися. Але ж Наташа,мене називають старі люди,які знали мою мати,а так як ми схожі часто звертаються до мене на її ім*я. . Тож мене здала людина,якій я допомагала,хоча я і просила не казати нікому та не наражати мене на небезпеку. Свою благочину діяльність зупиняю і тепер обналічувати свої картки будуть самі,до цього моменту деяким це я робила,скидала на свою картку їхала в місто та обналічувала

6 лайков

Бережі себе . А то ще запишуть у шпіони … Пенсионерам звісно потрібні кошти на ліки , але ж якщо ця діяльність може нашкодити тобі особисто - не ризикуй !

5 лайков

Так роблю зараз,дякую,Ладуся.

3 лайка