Інна в цьому пості зразу видно звідки “ноги ростуть” і хто захотів посорить два наради. Таку маячню їм говорили постійно на протязі довгих років. Ви гляньте, що їм зараз показують і якщо я буду дивитися це постійно і не думать і не шукать іншої інформації я в це повірю. В мене дуже багато рідні в росії і тільки двоє мене підтримує. Одні вірять але не до кінця, а одні зразу сказали, що як би в 14 році росія не вмішалася, то такого б не було б. Останні зовсім не дивляться телеаізор. Не пам’ятаю хто сказав: дайте мені СМІ на один рік і я з народу зроблю стадо баранів. А тут на цьому виросло ціле покоління, чому і жорстокі рашисти, бо їм змалку вкладали, що тут фашисти. І це люди вже з поламаною психікою, це вже хвороба. По посту видно, цю жорстокість.Як би було написано за себе яб ще і зрозуміла. А тут все написано із телевізора. Навіть за будинок профсоюза в Одесі, вона там не була, і незнає, що відбулося, але з телевізора сказали, що їх підпалили,але не сказали, що загорілося від коктелів молотова, які вони самі і кидали і ніхто не сказав, що по тих хто кидався рятувать людей стріляли ті, яких привезли з Криму. Багато за це можна писать, але вони нам не повірять, так як німці вірили тільки своєму гітлеру, так росіяни вірять своєму.
Мені мої росіяни сказали, що це все робе Америка, але росія сама сильна в світі і це навпаки їх тільки згуртовує і робе сильнішими. Тільки одного не можу зрозуміти, скільки живу скільки чую, що Америка хоче напасти на росію і все не нападає. Зате росія вже не одній Державі горя наробила, тепер побачили, що росія відношення до слов’ян не має, а вона пішла від варварів.
кажется это геббельс сказал… про сми и баранов. или еще кто-то из тех
Придерживаемся темы, пожалуйста.
для меня не природны те чувства которые я теперь испытываю, ненависть и злость разрушительны, но то что я вижу и слышу разрушают меня еще быстрее
и когда мне на фоне всего этого начинают рассказывать - вы сами виноваты, 8 лет, алея ангелов и прочее и прочее, хочется схватить за волосы и макать в выгребную яму, что б просветление наступило в голове и потом спец операцию в дом, как в Буче.
Удалил более 20 сообщений. Потому что все не по теме вообще. Все резко забыли что такое «писать по теме»?
В связи с тем, что участники темы злоупотребляли возможностями удаления собственных сообщений, и напрочь не хотели соблюдать правила форума, тему пришлось закрыть.