Таблетки. По таблетке 3 раза в день или 2 раза.
Катя рекомендовала месяц. За месяц не прошло (у нас). Давала каждую дойку месяца 2 или 2,5. Кушают как витамины. Нямка))
Я фото удалила (( нобыло видно и невооруженным глазом такие бугорочки. На ощуп бугристое, не очень плотное (ну не как камень), не болезненное, чем дальше, тем больше росло вдлину. Катерина объяснила, что слабые сосуды. Пошла реакция на дойку и образовалось что-то типа варикоза (это я сама себе объяснила ) а там только доктора знают лучше
У моєї кози подібне було один раз. Перед доїнням мила господарським милом.
А після дойки відмочувала перекиссю водню, коли переставало пінитись просушувала паперовою салфеткою і намазувала дибутиновою маззю досить товстим шаром, так щоб мазь попала під ту засохлу шкірку. Після перекисі краї її вже трошки були м’які і не так щільно прилягали до шкіри.Зійшло до тижня.
Але коли струпи повідлітали під ними була дуже ніжна рожева шкіра, і я продовжувала ще деякий час наносити мазь, але вже не товстим шаром.
Пригадую що трапилось це коли козенята ще були на підсосі. Мені здається що то вони покусали і я вчасно не зауважила, мабуть попала якась інфекція.
Я тоді козенят вже з козою не залишала.
Я би поки що не спішила нічого робити, наблюдайте, можна злегка змащувати мазями типу дибулястину, але не масажувати. Здається, то просто лимфовузли збільшені. Може десь якесь невеличке запалення має. Не обов’язково, що це мастит.
У мене була одна кізонька, в неї постійно був один лімфовузол збільшено.