Рожистое воспаление

У нас в районі теж така бабка була. Колись жінка розказувала - захворіла, висипало на грудях, як герпес. Навіть в лікарню не ходила, поїхала до тієї бабки, а вона корови за селом пасе. Сказала її знахарка - коло тину віник стоїть. Вимети двір і спали того віника. Хвора ще пробувала сказати, що ніякого віника коло тину нема, але бабка тільки рукою махнула. Коли приїхала додому і точно, під ворітьми віник стоїть, чужий. Хто його поставив? Все зробила як було сказано і хвороба пройшла.
У нашої дочки після смерті мого тата висипало на животі. Прийшла я на роботу і бідкаюсь, мало горя, ще і хвороба. А тут жінка ( я тоді в пенсійному фонді робила), чужа, на прийом до іншого спеціаліста прийшла, сказала напарити ліщини і прикладать, як примочки. Діло було в жовтні, ще листя було. Привезли з лісу, напарили, вже і не скажу за скільки часу, але пройшло. Колись люди природними методами лікувались, а тепер і висока медицина слабка проти хвороб.

7 лайков

По поводу лещины,фундука в Закавказье отварами из них золотуху детям успешно лечили раньше и деток купали,чтоб опрелостей не было

3 лайка

Вы правы. Я тоже, слышала от врачей, что лучше чем бабки рожу ни кто не лечит.

1 лайк