Прошу допомоги .купила 3х денну нубійку на данний час їй майже рік. Раптово почала перебирать у їжі, а далі ще гірше дезорієнтована в просторі голова як прямо йде тіки в бік падає. Відмовилася від їжі, молоко , воду п’є. Сьогодні підіймала нестоїть. Молочка трошки ковтнула. Порадьте що це і як їй допомогти.
Вколите 3 кубика В1, посмотрите как будет и скорее всего кальфосет нужен будет, но надо лучше ветеринаров звать.
Такая реакция может быть и на нехватку магния… и при некоторых инфекционных и кровопаразитарных инфекциях, у меня просто было такое похожее состояние, была тиаминовая недостаточность.
Уже созвонились.
И как там козочка?
Жіва боремся. Завтра накуплю все що порекомендували. Будемо намагатись ми її любимо
Ірочко, тільки не тяніть з допомогою. Постарайтесь якнайшвидше знайти потрібні препарати чи аналоги. Бажаю Вашій кізочці якнайшвидше прийти в норму.
Выздоровления козочке и слушайте пожайлуста все советы нашего вета Оли.
Всім дякую за небайдужість в такій ситуації ми всі безпомічні. Ми сьогодні самі встали і трішки поїли. Буду сподіватися на краще. Велике дякую Олі.
Як ваша козочка,прочитавши вашу историю,свою вспомнил, однажди сделал по неопытности передозировку альбендазолом ,на второй день половину села нормы,и потом вобще полный отказ от еды,ветеренара в селе нету,много здесь помогли,а ещо сам чему научился,ведь когда перестала даже вставать давал внутривенно глюкозу,кофеин,тиатризолин, ну конешно ентеросгель внутрь,чемерица, под кожу бороглюконат , ветозал, и гамавит + нейромакс внутримышечно, Да вену попасть очень сложно но я смотрел ютуб, воодном месте хорошо показано как попадать в вену животному,иногда не получалось помучил ее но зато яей прибавил сил, заработал рубец а через месяц даже в охоту пришла, напишите как ваша козочка и что сней было?
Моя Ромашка набагато краще себе почуває . Уже доганяє мене з молоком щоб і їй перепало. Колю ще антибіотик і в1і в12,як сказала Оля. Що з нею було навіть незнаю, але лікування їй допомогає. Азідін+ антибіотик + вітаміни. Сподіваюсь що все обійшлося,подумаю над ситуацією та проколю азідін усім козам з профілактичною цілью. Ніколи таких проблем не було з козами,це вперше. Навіть немогла і подумати що кліщі можуть таке спричинити. Але справді розгубилась і велике дякую всім за підтримку та допомогу.