Прошу про допомогу.

Прошу допомоги .купила 3х денну нубійку на данний час їй майже рік. Раптово почала перебирать у їжі, а далі ще гірше дезорієнтована в просторі голова як прямо йде тіки в бік падає. Відмовилася від їжі, молоко , воду п’є. Сьогодні підіймала нестоїть. Молочка трошки ковтнула. Порадьте що це і як їй допомогти.

2 лайка

Вколите 3 кубика В1, посмотрите как будет и скорее всего кальфосет нужен будет, но надо лучше ветеринаров звать.

1 лайк

Такая реакция может быть и на нехватку магния… и при некоторых инфекционных и кровопаразитарных инфекциях, у меня просто было такое похожее состояние, была тиаминовая недостаточность.

2 лайка

Уже созвонились.

5 лайков

И как там козочка?

Жіва боремся. Завтра накуплю все що порекомендували. Будемо намагатись ми її любимо

7 лайков

Ірочко, тільки не тяніть з допомогою. Постарайтесь якнайшвидше знайти потрібні препарати чи аналоги. Бажаю Вашій кізочці якнайшвидше прийти в норму.

5 лайков

Выздоровления козочке и слушайте пожайлуста все советы нашего вета Оли.

3 лайка

Всім дякую за небайдужість в такій ситуації ми всі безпомічні. Ми сьогодні самі встали і трішки поїли. Буду сподіватися на краще. Велике дякую Олі.

8 лайков

Як ваша козочка,прочитавши вашу историю,свою вспомнил, однажди сделал по неопытности передозировку альбендазолом ,на второй день половину села нормы,и потом вобще полный отказ от еды,ветеренара в селе нету,много здесь помогли,а ещо сам чему научился,ведь когда перестала даже вставать давал внутривенно глюкозу,кофеин,тиатризолин, ну конешно ентеросгель внутрь,чемерица, под кожу бороглюконат , ветозал, и гамавит + нейромакс внутримышечно, Да вену попасть очень сложно но я смотрел ютуб, воодном месте хорошо показано как попадать в вену животному,иногда не получалось помучил ее но зато яей прибавил сил, заработал рубец а через месяц даже в охоту пришла, напишите как ваша козочка и что сней было?

3 лайка

Моя Ромашка набагато краще себе почуває . Уже доганяє мене з молоком щоб і їй перепало. Колю ще антибіотик і в1і в12,як сказала Оля. Що з нею було навіть незнаю, але лікування їй допомогає. Азідін+ антибіотик + вітаміни. Сподіваюсь що все обійшлося,подумаю над ситуацією та проколю азідін усім козам з профілактичною цілью. Ніколи таких проблем не було з козами,це вперше. Навіть немогла і подумати що кліщі можуть таке спричинити. Але справді розгубилась і велике дякую всім за підтримку та допомогу.

7 лайков