Продаж сирів через. Інтернет.

Раніше я продавав сири через олх, оголошення в обласній газеті, раз на тиждень виїжджав на прямі продажі, І так поступово накопичувалася база клієнтів. Потім пандемія ,а потім війна і реалізація вкрай нікчемна. Зараз розмістив оголошення на Олх але не знаю що з того буде. Цікаво а як Ви продаєте свою продукцію?

4 лайка

Краще через Фейсбук і Інстаграм

1 лайк

Минулого року пробував писати через фейсбук. Мав купу лайків і перепостів і ні одного замовлення.

1 лайк

Колись вивчала інфу про рекламу і натрапила на статистику, що зі 100 реклам зацікавлять людей лише 25. І це лише цікавість, не бажання купить. І треба багато реклами з фото, цікавою інформацією, щоб знайти покупця.
Треба часто і постійно викладати рекламу, тоді серед випадкових покупців з"являться постійні. Як приклад робота в Фейсбуці Олі Волобуєвої. Яка велика праця на основному її каналі, там реклама накладається на любов до коз. Вона відкрила новий канал для любителів сиру і це попадання в точку.

3 лайка

Я бы меньший даже процент указала. Из 100% только 10% может полюбопытствовать и то не факт, что хоть один из них купит. Один - это уже успех.

4 лайка