Вирішила що мої дві чорні перлинки будуть шукати нових власників.
Тато привезений від Т. Беляевой, Агат.
Мати моя, від Дархана, також від Т. Беляевой . В обох цапів, діда і тата крові Австралія, Англія, Америка. Голландії Гоффе по матері мами.
Маю фото всіх пращурів.
На дівчат буде зведений родовід-справка від нашого господарства, для особистого розуміння родичів, а також копіі родоводів на імпортованих пращурів (це пра- та пра-прадідусі і бабусі).
Як в мами, так і в мами батька хороше кріплення і хороша кількість молока, дуже гарні арки.
А маленьких дівчат теж такі ж арки, вим’ячки мішечками зараз.
Мають перспективи.
Дуже бажано парою в одні руки. Дівчатка разом в компанії не будуть сумувати, гарно їстимуть, підохочуючи одне одну, разом спатимуть, а тоді легше зможуть поступово влитися літом в новий дорослий колектив. Ми самі майже завжди купували дівчаток парами одного віку, а коли доводилося брати одну, бачила велику різницю. То ж дуже бажано щоб або до своїх козенят того ж віку, або сестер парою.
Також напишу маленький супровід, які вимоги до утримання будуть до нових власників.
В козовнику в нас тепло, не менше +15, тварини будуть звичні до тепла, так вони набагато краще зростатимуть , а якщо відразу перевести в значно прохолодніші умови, то буде не добре.
Має бути вікно, сонячне світло щоб вони бачили, бо наразі тільки грудень, для хорошого зростання потрібне сонце (вітамін Д), та достатньо місця в вол’єрі для рухів, не тісненький загончик (звісно що не прмв’ язь, думаю цього можна і не писати). В хорошу погоду зимою прогулянки дозовані.
Випоюються молоком з пляшок з сосками . На одну кізоньку потрібно 2 літри молока на добу. Якісне сіно, бажано люцерна в тому числі (бо це білкове сіно), якісна зерносуміш .
При такому вирощуванні дівчатка порадують нових власників, а ми також зацікавлені спостерігати за ними і бачити згодом чудові результати.
Кому все підходить, дзвоніть, якщо немає зв’язку пишіть на вайбер 0964031455
Місто Жашків ( 200 км від Києва по одеській трассі). Можлива доставка нашою машиною.
Тварини дорогі Батьки та бабусі /дідусі їхали до нас через кордон та тисячі кілометрів. Кому далеко або дорого, не витрачайте свого і мого часу. Завчасно дякую.
Тато, на фото 1 рік
Мама
Мама перший окіз
Дівчаток покажу на відео, це фото перша доба життя