Также есть несколько козочек этого года по 100 у.е. Козёл 1,5 года -100 у.е.
Имеем Романовских овец на продажу.
Находимся в смт Ставище Киевской области. 0963434358 Игорь.
!
Игорь, а что с первыми двумя козочка и, что у них такой зад грязный? Понос?
Мені здається що вони просто оферми і люблять полижати на мокрому, є в мене одна така
А мене цікавить інше питання. А як же молоко для виробництва сиру? Це все?
Понос? Если бы был понос, я бы, во-первых не снимал, во-вторых поноса не помню, чтобы был у кого. Ложатся на мокрое. Да и фото сделаны раньше, не специально для продажи. Нашёл в смартфоне подходящие. Ловил как-то вымя.
Спробую відповісти, якщо зрозумів запитання.
Нас стало менше, і важко продовжувати і утримувати таке стадо і виробляти стільки позицій. Плюс реалізація. Пар рук стало вдвічі менше. Трохи оптимізуємось. Найману працю не використовуємо, і не будемо. Працюємо в законному форматі підсобного господарства згідно правил торгівлі затверджених наказом #49 від 2004 року розділ 5. Інакше, вибачте, жопа, якщо реєструватись, як підприємці, чи ОСГ. Тоді ТУ і кожна позиція по 800-900 грн щомісяця аналіз, крім всього іншого. Але це інша тема. Просто пояснив, чому мало рук. Мало народили.
Ми продаємо не всих кіз. Не планували. Тому ще недавно я відмовляв бажаючим купити наших кіз. Думали потягнемо в колишньому форматі з меншими силами. Але час показує, що треба щось міняти. Для себе молоко буде. Навіть для м’яких сирів на продаж. А от тверді на продаж будемо робити лише з коров‘ячого. Беру в людей поруч. Роблю аналізи по-справжньому. Нажаль до половини корів маститні. Але, при цьому, вони постійно торгують молоком та молоко продуктами на ринку від таких корів. Важко знайти молоко від здорових корів. Також маємо можливість брати на класній фермі. Там молоко перевірене часом. Але туди далекувато і, коли їдемо, то беремо там по 300-400 літрів для великих сирів. Маємо сири і по року витримки з того молока. Чудові! Так що тепер більше купленого молока,
А без козиного молока і молокопродуктів ми не залишаємось. Життя не уявляю без кіз.
Дружину жалко. Навантаження збільшилось не тільки на мене, а і їй досталось. Так що вирішили зменшити навантаження.
Думаю відповів. Так що не панікуйте.
Але що є, то є. Виторг в рази менший, як і всі говорять, з ким розмовляв.
Можливо, то та сама.
Печальные реалии нашего бытия, увы.
Задавайте вопросы в профильных темах, или в личку. Спасибо за понимание.
мастидин, как для коров. В лаборатории сказали, что проверяют мастидином. А мастит коз показывает ещё лучше, чем коров.
пт, 25 сент. 2020 г. в 10:53, Надежда через Козовод Форум <robot@forum.kozovod.com>:
Эта тема была автоматически закрыта спустя 30 дней. В ней больше нельзя отвечать.