Ну и вот - фото в процессе роста. Как в анекдоте про чукчу и крокодила. “Оленя видел? Ну совсем не такой.” Слева то хоть какая-то редька (цвет от одной упаковки, форма от другой), а что справа? Листья больше на свеклу похожи, чем на редьку. Не шершавые, сочные, на вкус нежные, вкусные, без горечи. Что это и что с этим делать? Съесть как салат или из него вырастет что-то полезно-вкусное?
Мабуть так і є. Колись дайкон сіяла (правда, не зійшов чи щось з’їло) - то насінини теж були великі. Пожувала корінчик - на смак редька Буду на базар носити, якщо він велетенський виросте
Оля, мабуть в цьому році так, весна дуже холодна. В мене чоловік в парничку висіяв редиску, з площі 0.5х 2.0м одна редисина, інші такі як на другому вашому фото. Сьогодні пішов пересівати.
Місцеві сказали, що праворуч - ріпак. І воно одразу стріляло жовтенькими квіточками. Видерла і викинула.
А ось знову “Велес” порадував. На цей раз помідорки посіяні з однієї пачки. По опису - крупні, темно-малинові, гладенькі. В реалі - лютий мікс насіння різних сортів. Добре, що це хоч таки помідорки. Перші вже дозріли, і це далеко не все розмаїття розмірів, форм і кольорів з однієї пачки. І це при тому, що помідори не перезапилюються просто так. Щоб зробити гібрид - треба сильно постаратись. Залишу на насіння те, що сподобається. Добре, що я розсадою не торгую. Це було б фіаско.