Племенний цап Альпієц для парування случки, Києво-Святошинський рн, с. Гатне, Голосіївський рн м. Київ,

Точно! А коли за «200 грн случка» або за «вам, що не жалко», тоді і случають з козами пів села, тоді є питання. Бо на високому рівні утримувати тварин (повноцінне харчування, вітаміни, ветеринарно-медичний огляд,) можна лише вкладаючи та грунтовно підходячи до справи. Гарно було б звичайно на державному рівні мати підтримку, бо не кожен бажає одноособово займатися. Та робити Наше життя краще :grinning:

А нехай Наші тварини оберігаються та будуть здорові!
На здоров’я та імунітет тварини впливає багато факторів (зовнішніх та внутрішніх) і це залежить від сумлінності господарів!

1. повноцінне харчування,
  2. добавки вітаміни, мінерали…,
  3. ветеринарно-медичне дбання,
  4. чистота генів тварини та її генетика,
1 лайк

Згодна з Вами, можливо зробити окрему тему стосовно паровки, бо зараз це актуально для людей, і перенести туди ці дописи?

Не обов`язово мати власний досвід, щоб розуміти ситуацію, для цього є багато груп у вайбері, ФБ, доречі у Наталі Ekl є дуже цікава група у вайбері стосовно ветериарії

ми відмовляємо всім, бо навіть з гарними умовами утримання, і на вигляд здорової тварини, Ви не можете знати напевно що вона здорова, Ви ж не будете з кожної брати довідки та аналізи

2 лайка

Ми теж відмовляємо всім. І запрошуємо весною по козлика. Але часто дарую одній жіночці з нашого села повесні козлика, вона потім їм парує всім бажаючим. Вона вже старенька, пенсіонерка, і їй якась копійка ,і мені нема проблем. Вона спочатку парує своїх кіз, потім всіх бажаючих, а потім він іде в морозилку і всім добре.

5 лайков

1 сообщение было перенесено в новую тему: Проблема парування кіз на селі

Будь ласка, спілкуйтеся лише по темі, всі інші обговорення в профільних темах!

Дзвонила жіночці, у якій 20 річний досвід з козоводства, і розповіла, що на форумі є така інформація про ризики паровки, і відговорюють від паровки з іншими козами, не зі свого господарства. Вона мені відповіла, що вона це все знає, але просить все ж таки їхню козу спарувати з Тайсоном, оскільки не хоче зіпсувати козу та парувати з ким попало. До відома, коза в неї коштує 16 тисяч гривень. І вона має лише одну козу. Потомством від мого козла задоволена.

Важливо слідкувати за станом здоров’ям кіз, дотримуватись профілактичних ветеренарних рекомендації щодо утримання МРХ, та вирішувати питання в відповідних профільних темах форуму.
Тому бережемо здоровья Наших кізоньок та козлів!

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.