Ещё +1 голос удачи Наташа
Ще +1 Хай щастить
дякую, Наташа.
Наташа, дякую
Дякую, Світлана .
Лада @ladusja, дякую за переживання
, обіймаю.
Сьогодні подивилася 72 голоси, думаю це точно форумчани, ви найкращі , я навіть не сумнівалася.
Натуль, а мені не видно на сайті твій проект.
Знайшла… голосую.
Наші помагайчики допомагали збирати сіно і зразу знімали пробу, чи смачне.
Ланая дуже раділа

І малята навіть щось гризли
Ничего себе, у вас даже дождя нет? Сено высохло?
Посмотрев на второе фото я прозрела.
Вот оказывается где прячется огромное благодарное козы!
А мы боимся косить. Есть места по пояс. Но передают опять дожди. Без дождя всего лишь три дня. Жесть.
Вот в первый день без дождя косите и как раз на третий день высохнет
Люцерна не высохнет к сожалению. Косили немного. Разнотравье не высохло.
у нас разнотравье высохло. попробуйте разбросать более тонким слоем
У нас люцерка за 3 дня высыхает, только мы её на второй день к вечеру переворачиваем и на третий к вечеру уже собираем. Ещё в том году дожди научили следить за прогнозом, если покосили и нарисовались дожди, то мы сено собирали поплотнее в бурты и накывали плёнкой, которую прихватывали кирпичами. Дождь прошёл, открыли, поворушили пару раз пока досохнет и потом уже забирали.В этом году часть сена тоже так спасли от дождя.
Не було, тільки обіцяли. Сінник пустий розкидали, досохне. Є таке, що треба підсушити. Люцерну скидаємо на чердак там дуже жарко, вчора правда не встигли, воювали з бур’янами, а зранку дощ намочив .
Втопила свій телефон . тиждень без форума, скучила капець. Сьогодні Аня @Chernomorka1 наснилася
, оце залежність
. Трішки помучила ноутбук на роботі і … я з вами
.
Тепер читати не перечитати, а треба працювати.
Це точно , я кожну вільну хвилинку саджуся за ноут та бігом на форум … козофорумозалежність .
не уявляю , як ти тиждень пережила …
Надеюсь что сон был хороший и я не была там кикиморой .А вообще я сильно заболела лежу второй день пластом,вот и тыняюсь по чужим снам
Аня лікуйся швиденько. Сон не пам’ятаю, пам’ятаю сам факт, що наснилася ти .
У нас в селі теж якийсь вірус літає, все почалося з дитячого садочка, перейшло в школу, потім до дорослого населення. Нашим діткам навчатися до 22.06.