ПГ Зефірка

Ещё +1 голос :wink: удачи Наташа :two_hearts:

1 лайк

Ще +1 Хай щастить :slightly_smiling_face:

1 лайк

:kissing_heart: дякую, Наташа.

Наташа, дякую :kissing_heart:

Дякую, Світлана :kissing_heart:.

Лада @ladusja, дякую :kissing_heart: за переживання :hugs:, обіймаю.
Сьогодні подивилася 72 голоси, думаю це точно форумчани, ви найкращі :heart_eyes::revolving_hearts::revolving_hearts:, я навіть не сумнівалася.

3 лайка

Натуль, а мені не видно на сайті твій проект. :thinking:

1 лайк

Знайшла… :hugs: голосую.

2 лайка

+1

6 лайков

Наші помагайчики допомагали збирати сіно і зразу знімали пробу, чи смачне.

Ланая дуже раділа :joy:

І малята навіть щось гризли

34 лайка

Ничего себе, у вас даже дождя нет? Сено высохло?

5 лайков

Посмотрев на второе фото я прозрела.
Вот оказывается где прячется огромное благодарное :heart: козы!

10 лайков

А мы боимся косить. Есть места по пояс. Но передают опять дожди. Без дождя всего лишь три дня. Жесть.

1 лайк

Вот в первый день без дождя косите и как раз на третий день высохнет

2 лайка

Люцерна не высохнет к сожалению. Косили немного. Разнотравье не высохло.

1 лайк

у нас разнотравье высохло. попробуйте разбросать более тонким слоем

2 лайка

У нас люцерка за 3 дня высыхает, только мы её на второй день к вечеру переворачиваем и на третий к вечеру уже собираем. Ещё в том году дожди научили следить за прогнозом, если покосили и нарисовались дожди, то мы сено собирали поплотнее в бурты и накывали плёнкой, которую прихватывали кирпичами. Дождь прошёл, открыли, поворушили пару раз пока досохнет и потом уже забирали.В этом году часть сена тоже так спасли от дождя.

5 лайков

Не було, тільки обіцяли. Сінник пустий розкидали, досохне. Є таке, що треба підсушити. Люцерну скидаємо на чердак там дуже жарко, вчора правда не встигли, воювали з бур’янами, а зранку дощ намочив :sleepy:.

Втопила свій телефон :sleepy:. тиждень без форума, скучила капець. Сьогодні Аня @Chernomorka1 наснилася :grin:, оце залежність :smiling_face_with_three_hearts:. Трішки помучила ноутбук на роботі і … я з вами :heart_eyes:.
Тепер читати не перечитати, а треба працювати.

18 лайков

Це точно , я кожну вільну хвилинку саджуся за ноут та бігом на форум … козофорумозалежність . :rofl: :rofl: :rofl: не уявляю , як ти тиждень пережила …

13 лайков

Надеюсь что сон был хороший и я не была там кикиморой :rofl:.А вообще я сильно заболела лежу второй день пластом,вот и тыняюсь по чужим снам :ghost:

5 лайков

Аня, Вы чего? Нам козоводам болеть нельзя.

8 лайков

Аня лікуйся швиденько. Сон не пам’ятаю, пам’ятаю сам факт, що наснилася ти :smiling_face_with_three_hearts:.
У нас в селі теж якийсь вірус літає, все почалося з дитячого садочка, перейшло в школу, потім до дорослого населення. Нашим діткам навчатися до 22.06. :sleepy:

1 лайк