Дякую Наташа! Вітаю нас всіх форумчан з новим роком. Бажаю щастя, здоров’я, благополуччя в родинах. В господарствах найкращих тваринок.
А у нас прямо під ялинку поповнення. Два роки мрій і нарешті здійснилося бажання. Ми купили собі козлика. Дуже дякую Наташі @NATKA за такий подарунок. Наташа хотіла подарувати свого козла на новорічному обміні подарунками, а я хотіла такий подарунок отримати. Ми разом помріяли і мрії здійснилися . Він як справжній дорослий мужчинка їхав автобусом САМ.
Хоч руль у водiя не забрав))))?
Ага, чого мені вартувало вмовити водія його взяти, то тільки чоловік мій бачив. Він сказав що я і мертвого б вмовила.
Водій не хотів брати такий вантаж через погодні умови і технічний стан автобуса (а він дійсно жахливий). Але я його таки вмовила і у нас все вийшло.
Нехай козлик росте і виправдає всі ваші сподівання.
Дякую Натка, що вмовила ( можна ж на Ти?). Автобус зупинився, пасажирів було аж три чоловіка, і я така довольна заходу і кажу - " Можна мені передачу забрати?“. -” А що Ваше?" І тут я бачу купу сумок, пакетів, пакунків, а самого мого немає? Я аж розгубилася, як можна не здогадатися по що я прийшла , у мене саме головне
. Кажу -“Моє козенятко”. -“Так біля задніх сидінь”. Я мабуть дуже раділа, бо водій весь час посміхався і більше грошей взяти не схотів. Дякую Тобі, Наташа
.
Ні, не довірили, ззаду в автобусі посадили.
Що мене найбільше здивувало, це те, що він не разу не пісяв і не какав за цілий день. Пелюшка і памперс були абсолютно сухі. Занесли зразу в хату дітям показати, випустили походить і тут почалося , тільки вспівай памперс підкладать
.
Девчонки, повеселили
Наталочка, поздравляю с успешной доставкой! И, конечно же, с таким чудным приобретением Пусть оправдает Ваши надежды и наделает молочных козочек
Звичайно ж можна.
Дякую, Таня! Буду дуже надіятись на нього.
Сьогодні гарний день. Я познайомилася з форумчанкою Лєночкою @Alenka . І ми купили в неї двох дівчаток
. І отримали Бонус + півтора кілограма смачного сиру. Нам ТАК сподобалось їздити в гості
. Лена я була дуже рада знайомству. Дякую за все. Господарство поповнюється.
Поздравляю с отличным выбором. Каких малышек выбрали? Как там мой бывший “ребенок” Зевсик? Понравился? Тоже собираюсь к Леночке в гости съездить. За покупками. Будем с Вами родственниками.
Наталочка, вітаю з козодітками! які саме дівчатка ? блондинки чи брюнетки?
Дякую Юля. Ваш Зевсик це щось. Ми з чоловіком і досі під приємними враженнями. На фото звичайний симпатичний козлик, а насправді це не козел це поні , я таких в житті не бачила. Дуже гарний.
Дівчата, їхала по одних, а вибрала зовсім інших, і …вибирати по фото то одне, а коли біля тебе бігає і стрибає куча красотульок я б усіх забрала та молочка не вистачає. Купили чорненьку в лунних плямках, і …я навіть не знаю як передати колір, вона якась рожева (Юля @itti на вашу Луньку чимось схожа), а яка буде побачимо і вона рогата.
Наташ, так то добре коли із пари хтось рогатий бо козлик же комолий.
Ми теж так вирішили, бо у нас майже всі комолі.
У Зевса папа с красивым окрасом и отличной родословной. У меня был на страничке вместе с мамой. Надо поискать скину вам на вайбер.