В Києві за окрему плату лікар не схотіла прийти, до дитини з повторною температурою 38,7 на 5 день хвороби, після того як був спад. Порадила здати аналіз крові. Воно- то ,звісно , правильно, але якщо нема машини, тоді тільки таксі, та і як його везти, щоб не зробити гірше?
Але невже аптечний бізнес нестиме збитки? Чому 10 таблеток можна, а 100 ні? Різниця , мабуть в ціні упаковки? А 100 мл настойки календули теж по рецепту, що подряпину обробити. Чи всі будуть приходити до лікаря і писати про запас список?
Ще питання, а якщо ти не береш все з того рецепту тоді як? Береш опційно, чи маєш купити все? Де той паперовий рецепт лишається, якщо в аптеці наявні не всі ліки?
Хоча наші люди люблять харчуватися таблетками в великих дозах, але і лікарі часто призначають антибіотики там, де вони ніяк не потрібні.
Ну дочекалися, канадська медична реформа в реаліях. Дякувати Супрун, щоб їй…
Людина по швидкій у травмопункті чекала 2,5 години лікаря.
Там і ветеринара не дочекаєшся, і ліків ветеринарних не купиш зовсім ніяких ніде, там навіть ветаптек немає. Лікі тільки у лікаря.
Недавно дивилася відео, в Канаді українка живе, утримує джерсейськіх корівок. Одна корівка алергік. Увечері стався анафілактичний шок. Вдома ліків не було, ветлікар відмовився приїздити пізно. Корівка померла. А могло спасти корову всього пару ампул дексаметазону чи супрастіну.
От і нас чекає те ж саме.
Вони убивають навіть саме поняття “домашньої аптечки”…
Зате аптечка водія - будь-ласка, бери, без рецепта.
І обіцяли ж - закон вступить в дію через три місяці після закінчення воєнного стану… Та яке там… Геноцид…
А ще ж врахуйте - навіть маючи той рецепт, і маючи негайну потребу в ліках, ти можеш приїхати до аптеки - а вона не працює, бо тривога. Ти можеш прочекати 5 годин, і нічого не купити - бо пропало світло… Це жах…
В нас також в селі черги сьогодні були біля трьох аптек…я тільки ввечері зрозуміла в чому справа)
Ну людські ліки то ще пів біди ,а де брати ветеринара щоб взяти той рецепт ,я поняття не маю…
Боюся, що для великих виробників тваринників і птахівників, наші підпільно кустарні вільнобігаючі тварини, це головний біль. І якщо цього не буде, вони почуватимуться краще. В усіх сенсах. В Данії, країні розвиненого свинарства ,винищили всю популяцію дикого кабана, щоб не мати проблем з африканською чумою свиней.
Тому вет бізнес по лікуванню- стерилізації собачок- кішечок лишиться. А сг тварини в домашніх господарствах стануть тупіковою ланкою еволюції
Але ж воно має властивість старіти. На все життя не напасешся. Значить треба міняти системний підхід і шукати того вета який зможе написати рецепт. А як тоді працюватимуть всі ті аптеки, хто продавав в інтернеті? Чи буде нелегальний бізнес і тобі все потрібне пришлють по нп.
Це, як раз, вирішується дуже просто, на любому рецепті є номер, який можна вбивати в комп’ютер. Напевно, коли будете робити замовлення в інтернет аптеці, то потрібно буде його внести.
Ну якось так.
Подивилась той перелік ліків-я в шоці,навіть омез за рецептом…а більше всього мені сподобалось що таблетки від мігрені всі тепер за рецептами,а я їх їм пачками…це що тепер тричі в місяць невролога відвідувати ?Оце бред
Я запитувала у ветеринарному пункті, де я купую ліки, як воно буде з рецептурними препаратами. Мені відповів власник, що він сам лікар - ветеринар, і він сам замовляє і реалізує ліки через свою мережу. Проблем не буде.