ovCharyk-family

Знакомьтесь! На руках у Софийки маленькая ФАСОЛЬКА😍

36 лайков

45 лайков

Поздравляем с новой козочкой! Что бы выросла в прекрасную удойную козу!

7 лайков

Поздравляю с прекрасным пополнением :rose::rose::rose:
Красотка маленькая :hugs:
Пусть растёт крепкой и здоровой козочкой!

4 лайка

дякую) дякую всім за вітання та сердечки) роздивляючись на форумі сирну творчість хозяюшек, собі уявляю - коли прийде той час, і у нас буде вдосталь молока, щоб маленький сирочок спробувать власноруч

13 лайков

Какие красавицы!

3 лайка

На ваше сімейство з маленьким сирочком нема чого і морочитись. Всі схочуть спробувати. Зробіть бринзу з зеленню,з курагою, чисту. І різноманітно і всякому до смаку.

7 лайков

Наталочко, скільки у Вас дійних?

1 лайк

дві доїться, але майже все молоко випивають дві малі кізки, нам лишають десь 0.5л). одна коза беременна - наприкінці квітня чекаємо :hugs:

3 лайка

Тоді зрозуміло. Ну як говориться “сапожнік без сапог”.

4 лайка

та да) мы только в дороге к цели и топать не близко😉

4 лайка

Легкої та плодотворної вам дороги

7 лайков

Софийка красавица! Помощница видно ваша главная😉 крепкого здоровья всем вам, Фасолкька пусть вырастет крепкой молочной козочкой!

8 лайков

Доброго ранку)! у нас з ранку було трошкі пасмурно, та пасмурний настрій був у дітей, дістанційка шось дуже важко дається). уявіть, коли вони виходять із кімнат та на личку вип’ячена вперед губка :rofl:, на привітання “добрий ранок!” відповідають питанням : “добрий?”

3 лайка

Вирішила підняти їм настрій бранчем, почала приготування:

25 лайков

зранку ті хто : “я нічього не буду і я не голодний…”:

39 лайков

А у кого-то сегодня день рождения :wink:
Поэтому, Наталья, прими мои поздравления и пожелания всяческих благ, здоровья и семейного благополучия! :slight_smile: Пусть дело спорится, а отдых радует :slight_smile:

8 лайков

С днём рождения!

4 лайка

С днём рождения Наташа,пусть сбываются мечты.Здоровья ,радости и взаимопонимания. :revolving_hearts:

4 лайка

З Днем народження :rose::rose::rose:
Будьте здорові, будьте щасливі, будьте завжди усміхнені та веселі, усіляких гараздів Вам :sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

3 лайка