Особисте господарство “CAPRINA”

Зірка, місяць після першого окоту, ранковий надій 2,12 кг.

38 лайков

Выставочная просто козочка! Супер! Тьфу-тьфу-тьфу. Замечательные козочки у заботливого хозяина!

7 лайков

Да, тоже любуюсь козочками Ивана :slight_smile: красота вырощенная любовью - все ухоженные, довольные, смотреть приятно.

10 лайков

А я думаю, що моя Ліра худа - а в неї така конституція, як у Вашої.

2 лайка

Она не худая, она молочная… у меня тоже есть такие и что не делай уже к осени ближе к гулькам отьедаются, а так больше еды больше молока и бомбы, я раньше нервничала, а потом смотрю они себя чувствуют нормально, аппетит хороший и сено и концентраты и овощи, ну и хорошо.

3 лайка

Шо ж з неї буде, коли виросте?) 7 літрів! Чого і бажаю!!!

3 лайка

Дякую за побажання! Сім літрів нам забагато, 5-6 буде добре :slightly_smiling_face:

8 лайков

Пацани

36 лайков

Хлопцы на заглядение!
Иван, а это у вас в процессе постройки крытый вольер? Скажите пожалуйста, как называются вот такие квадратные трубы? Нам скоро придется заборчик в вольере менять, пора думать о заготовке материалов.

Це в процесі побудова сонячної електростанції, а під нею планується козлятник з вигульним двориком. Розмір металоконструкції 20 м на 8 м.
А труба так і називається квадратна. Є різні розміри і різна товщина стінки.

10 лайков

О ! Мы тоже думаем про солнечную энергию. Иван, а скажите вы планируете 100% перейти на солнечную или будет гибридное подключение? На сколько киловатт строите? Панели на 24 или 48 вольт?
А то мы не можем разобраться как оно в зимнее время работает.

2 лайка

Станція на 30 кв, будується під зелений тариф, надлишок світла буде віддаватись в загальну мережу, і братись з мережі коли електростанція не буде виробляти.
Будувати автономну електростанцію не вигідно через високу ціну на акумулятори і не довгий термін їх експлуатації.
Панелі ставимо Amerisolar AS-6P30 280W poly.

11 лайков
5 лайков

А я все не можу чоловіка вмовити на сонячні панелі. У нас великий дах і південний схил. Чи на даху неварто ставити?

А зааненец каких кровей у вас? Красавчик

На даху краще, тому що економляться гроші на металоконструкції, а це приблизно 15% від вартості.

2 лайка

Спасибі за відповідь.

1 лайк

Я його привіз з “Золотої кози”

5 лайков

Нарешті почали гуляти мої нубійки, хотів покрити їх ще весною, але вони не хотіли :slightly_smiling_face:

32 лайка

Яка чудова парочка! Нехай нароблять вам гарних козеняток!

4 лайка