Доброе время суток, вот наконец-то приобрела свое первое сокровище, хочу познакомиться с ней поближе.
Возможно есть нюансы содержания, мне она похожа на альпийку, а что вы думаэте? Благодарю за ответы!
Саме головне що це сокровище а порода тут я думаю неважно яка Головне щоб радувала смачним молочком в майбутньому козенятками.але й зараз ій не мішала б компанія в виді ще хоч одного такого сокровища.В добрий час!Ана сайті можно знайти відповіді на багато питань
Гарна кізка. Не думаю що хтось скаже якої породи кізка. У нас люди буває змішують і самі незнають породи.
Але головне щоб Вам подобалась.
По фото начебто молода.
На мою чешечку похожа, но у меня не 100%.
Дякую всiм!Так добре що тут можна запитати!
Українська дворова.
Гарненька дворяночка.
Красивая ухоженная Ладушка. Про породу не скажу, но сложена она не плохо и шерсть короткая, что удобно при дойке и уходе.
По окрасу немного на бурскую похожа, но ракурс фото такой, что кажется легковатой для бурской. У моей кумы помесь бурской так она как пончик: низенькая толстенькая.
Ну вообще не похожа, даже близко.
Фото помісь бурської и заанненської породи
На жаль другі фото не загрузились, тут справа саме дана коза. Молока дає лише літру, але жирність зашкалює, враження що не молоко а вершки.
Это потому, что буров не доят, это мясная порода.
Поряд її дочка, яка росла під нею на підсосі і козочка другої кози, яку видно далі. Одіває на бурку ліфчик і доє 1 раз в день. По стандарту жирність бурського молока 9%.
Коза кумі досталась випадково - знайома виїхала в Європу, а коз жалко було різать - роздала.
Я бачила бурок на свої очі але не 100%
А процент маленький і ушки як у простої а молоко доять і воно дуже смачне як пломбір і мало.
Так що процентна бурка явно.
Есть такие окрасы у коз альпийской породы. Вполне возможно. Но на 100 процентов это могут подтвердить только документы. Может быть и процентный альпиец.