Окоти наближаються день за днем. Щоденник

Вєра,а ви самі управляєтесь з господарством,чи хтось допомагає?

1 лайк

Всех поздравляю с новорожденными красапетками)

4 лайка

Верочка, поздравляю с новорожденными! У Вас всегда очень красивы и козы и их малышы, даже белые. Всегда ими любовалась. Я помойму еще и козликов на ОЛХ Ваших видела, тоже очень красивы. Жаль, что Вы так далеко от нас живете.

2 лайка

Ладочка и Вас поздравляю с малышней! У многих вчера был насыщенный день. Ждем фото малявочек.

2 лайка

Якби в мене поліпшувались умови трошки,щось підремонтовувалось для полегшення роботи,щось удосконалювалось,я би і з сотнею справилась,дуже полюбила цих тваринок.Справляюсь частково,діти допомагають в плані доставки і пошуку зерна і сіна і за це їм велике спасибі,вони звичайно і сердяться,хочуть,щоб я віддихала більше,та і їм часом нелегко,бо своє життя,роботи напружені,діти.А мене це рятує більше від відчуття непотрібності,одинокості.Знаєте,як та річ,що ще і не стара,а от уже віджила своє і десь там пилиться,бо вже новіше щось є.От я дуже боюсь десь там пилитися на задвірках долі :hahaha::hahaha::hahaha::joy:то і шукаю собі де втомитися,якось так.Вам пораджу всім,не заневолюйте себе занадто,бо ці кози то така зараза,що не дає спинитися.В молоді роки є чим зайнятися,так що шукайте легші заняття.Звичайно якщо є сім"я і всі за.то чому б ні.Але в нас так заведено в основному,що все це жіноча ноша і бажання щось змінити в житті.:heart::heart::heart:

15 лайков

Перший окот в цьому році два козлики 87.5% безподобні і баловні ще ті.Родились 2.01.2019 vv vvz Зараз трохи більші,діти оцієї мами ось тут

39 лайков

Вірочка, вітаю Вас із козодітками! Я завжди захоплююся вашими козами. козинятками! :heart_eyes:Нехай ростуть здоровими, продуктивними тваринами, а мамки молочком радують!

2 лайка

У мене знову сьогодні знову поповненя, +1 кізочка.

А Василина все ще бойкотує…

19 лайков

43 лайка


Девочка сусличка ! Цвет виден хорошо вблизи .

36 лайков

Ну вот видно, где мужик, а где барышня) Светлый козлик, а темная козочка?

2 лайка

Козлик отдельно не хочет позировать , скачет бесперерывно … словить в кадре не получается . А тут собаки залаяли и дети замерли на 1 секунду )))

С пополнением , молочка побольше! ну почему все классные ламанчи так далекоооо.

2 лайка

Ой,які красотунчики,ТТТ на них.Мамі молочка смачного і щоб вистачало і діткам здоров"я і везіння :heart::rose::rose::rose:

І Вам всього взаїмно.Точно можу повторити Ваші слова,я також завжди радію Вашим досягненнням і засмучуюсь,коли щось стається непередбачене.Подобаються мені Ваші кози і Ваше захоплення ними.І всі пости Ваші читаю завжди з задоволенням.:rose::rose::rose::heart:

3 лайка

Вітаю усіх із поповненням. :bouquet:

3 лайка

Лада, які ж вони симпатюльки :heart_eyes:
Минулі роки я чомусь не звертала уваги на те, що всі малі ламанчата… кирпаті , у них носики-курносики :grin:

5 лайков

Лада, поздравляю с малышней! Гарнюни!

1 лайк

Наша сьогоднішня мала

Дуже активна і голосиста.Відразу видно, що нубійські гени “рулять” Дуже кумендно по-черзі підтанцьовує всіма чотирма ніжками і крутить в цей час задом. Чоловік як тільки глянув на ці рухи, то вирвалось " Ламбада" так і прилипло :hahaha::hahaha::hahaha:

43 лайка

Классная Ламбада ! Будешь себе оставлять ?

1 лайк

Мені також подовається, особливо своїм невгамовним апетитом !

Ще не знаю, почекаю заверщення окотів і тоді вже буду вирішувати. На кого з малечі не гляну- всі милі та любі :smiling_face_with_three_hearts:

12 лайков