Поздравляю с пополнением
І в мене сьогодні поповнення.Коза,яка три роки підряд родила по одній кізочці,нарушила традицію і подарувала козлика,а щоб мене не розстроювати,через 10 хв таки викинула ще й дівчинку.В минулому році була кізочка коротковушка,в цьому нарушила традицію і перший раз за чотири окоти родила діток з довгими вушками.Такі гарнюні.Тільки я вже роблюсь ледача,не хочу бігти вночі з ними до мами,то два рази погодувала під мамою і надоїла на ніч молока,та й забрала до хати.Вони поїли та й сплять,а я все рівно не сплю.
Красотунчики! Шерстка блестит, как у норки. Поздравляю с малышами!
Поздравляю! Это такая забава, как тут уснуть. Молочко чтоб текло рекой
Вітаю с козодітками. Мамочці швидкого відновлення і побільше молочка . Лада ,а козенята під мамкою чи самі годуєте?
Які класні хлопці,такі рябенькі. Хороших їм ручок і бистріше продатись.
Вітаю Вєра ,дітки такі довгоногі,як моделі.
Спасибі дівчаточки,справді дуже гарні діточки родяться,тільки чогось дуже вже втомлююся біля них,не вистачає часу ні на що більше.
Вєра,а ви самі управляєтесь з господарством,чи хтось допомагає?
Всех поздравляю с новорожденными красапетками)
Верочка, поздравляю с новорожденными! У Вас всегда очень красивы и козы и их малышы, даже белые. Всегда ими любовалась. Я помойму еще и козликов на ОЛХ Ваших видела, тоже очень красивы. Жаль, что Вы так далеко от нас живете.
Ладочка и Вас поздравляю с малышней! У многих вчера был насыщенный день. Ждем фото малявочек.
Якби в мене поліпшувались умови трошки,щось підремонтовувалось для полегшення роботи,щось удосконалювалось,я би і з сотнею справилась,дуже полюбила цих тваринок.Справляюсь частково,діти допомагають в плані доставки і пошуку зерна і сіна і за це їм велике спасибі,вони звичайно і сердяться,хочуть,щоб я віддихала більше,та і їм часом нелегко,бо своє життя,роботи напружені,діти.А мене це рятує більше від відчуття непотрібності,одинокості.Знаєте,як та річ,що ще і не стара,а от уже віджила своє і десь там пилиться,бо вже новіше щось є.От я дуже боюсь десь там пилитися на задвірках долі то і шукаю собі де втомитися,якось так.Вам пораджу всім,не заневолюйте себе занадто,бо ці кози то така зараза,що не дає спинитися.В молоді роки є чим зайнятися,так що шукайте легші заняття.Звичайно якщо є сім"я і всі за.то чому б ні.Але в нас так заведено в основному,що все це жіноча ноша і бажання щось змінити в житті.
Перший окот в цьому році два козлики 87.5% безподобні і баловні ще ті.Родились 2.01.2019
Зараз трохи більші,діти оцієї мами ось тут
Вірочка, вітаю Вас із козодітками! Я завжди захоплююся вашими козами. козинятками! Нехай ростуть здоровими, продуктивними тваринами, а мамки молочком радують!
У мене знову сьогодні знову поповненя, +1 кізочка.
А Василина все ще бойкотує…
Ну вот видно, где мужик, а где барышня) Светлый козлик, а темная козочка?
Козлик отдельно не хочет позировать , скачет бесперерывно … словить в кадре не получается . А тут собаки залаяли и дети замерли на 1 секунду )))