Окоти наближаються день за днем. Щоденник

Оксана, дякую!

Оксана, а який за рахунком має бути сезон окотів ? Коли рахунок дійде до четвертого сезону - все буде ок! Це я кажу з власного досвіду!
Перший рік ходила цілий місяць до окоту, по кілька разів на ніч. Дати покриття не знала і признаків, які бувають перед окотом також не знала :wink: До окотів готувалася, читаючи старі ветеринарні книги,
в них були описані проблеми, які можуть зустрічатись при родах.:astonished:Начитавшись їх я серед ночі просиналась від нав’язливих жахів повязаних із появою козинят.Трусились руки і ноги, перед очима темніло тільки від однієї думки, що можливо прийдеться допомагати козі.
Того року мені вперше прийшлось лізти в козу… Була дуже здивована, що там багато місця і окрім козинят помістилась і моя рука…

На другий рік почала ходити за тиждень. Руки і ноги уже не трусились, але було ще страшновато , серце несамовито стукотіло коли підходила черговий раз до хліва :zipper_mouth_face:

На третій рік уже виглядала за кілька днів, коли бачила явні признаки майбутього окоту. Хвилюватись почала. коли зрозуміла що з козою якісь проблеми Родовспоможение, сложные окоты у коз, истории и практика

Цього року у мене четвертий сезон…:grin:

10 лайков