Оголошується набір на курси бджільництва за двома формами навчання: стаціонарна (навчання по вихідних днях) та дистанцій

Оголошується набір на курси бджільництва за двома формами навчання: стаціонарна (навчання по вихідних днях) та дистанційна (навчання через інтернет).

Попередньо на курси можна зареєструватися за нижченаведеними посиланнями:

  1. Реєстрація на стаціонарні курси: 2020 Реєстрація на курси бджільництва -

  2. Реєстрація на дистанційні курси: https://goo.gl/forms/B22B9USwU1rul2QO2

14 лайков

Дякую вам, Наташа, велике! Я й не знала, що зараз є такі курси, ще й заочні.

2 лайка

Не дарма є приказка: “Не имей 100 рублей, а имей 100 друзей”. За свої роки - не раз в цьому переконуюся.

4 лайка

“Вибачте, набір на дистанційну форму закрито, реєструйтеся на стаціонарну форму!. Деталі за тел. 098-274-11-67”

Как жаль))

1 лайк

Я теж сьогодні цю тему моніторила. Згадала, що в нас, ще колись в давнину, ніби вчили на пасічників в Сокиринцях (село в нашому районі, там агроліцей і ще Ющенко, колишній президент, пасіку свою тримав там). Знайшла телефон в інтернеті, але там сказали, що все необхідне для проведення курсів є, а от групи не набираються і навчання не проводять :frowning_face:. Щось роз’яснювали, що це потрібно через Центр зайнятості дізнаватися. Не зрозуміла, що саме - треба дізнатися номери, узнать, що вони можуть сказать.
Також зв’язалася по вайберу з коледжем в Боярці. На сторінці для реєстрації на стаціонарне навчання написано:Можливе також ДИСТАНЦІЙНЕ навчання в рамках цієї групи!!! ( це скопірувала звідти)
Мені пояснили таке



Там ще деякі файли для прикладу, все не буду скидать.

1 лайк

На заставці в вайбер таке цікаве фото з книгою. Цікаво - що це?

1 лайк

Не уточнила за проживання: чи забезпечують гуртожитком, всетаки два дні навчатися, десь треба ночувати. Хоча, мабуть, ні: це ж не постійні студенти.

2 лайка

Я думаю, що центр зайнятості має якісь повноваження-вплив на проведення таких курсів, у центра і можливість помоніторити-пропонувати запит на ці курси.

1 лайк

Я телефонувала хотіла уточнити стосовно дистанційного навчання слухавки не беруть. Так хотілося б але стаціонар не можу

У вайбері мені відразу відповідали. Зайдіть у розділ стаціонарне навчання

2 лайка

Це фото викладача, який буде проводити курси - Войналович Микола Володимирович. Він надасть всім необхідну інформацію відносно курсів.

Цікаво, книга англійською, на ній написано : The history of the legend, IM Legend, Biography. Я так зрозуміла - це біографія Миколи Володимировича. То це він легенда? Ніби молодий ще, чи то давнє фото. Наташ, чи знаєте щось про це?

2 лайка

Сьогодні взнала - набір на курси бджільництва дистанційної форми навчання ще триває. Всі бажаючі можуть реєструватися по адресу https://sites.google.com/view/kursybdzolyariv/домашня-сторінка

Так.
Я вже зареєструвалася на стаціонар, можна було і на дистанційне навчання, та краще один раз побачити, ніж два почути (на мою думку). Трохи хвилююся, давно ніде не вчилася і не їздила сама, ще й син - три роки. Сподіваюся на поповнення позитивних емоцій.

6 лайков

А де територіально проводяться курси?

Боярка, Київська обл.

2 лайка

Клас! Я дуже рада! А я тільки написала у тебе на сторіночці про твій рішучий крок, а ти вже тут все розповіла:blush:. Вітаю з першим серйозним кроком до здійснення мрії і початку великої справи!:honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee::honeybee: А я вже буду вчитися у тебе:heart_eyes:. Піду знайду книгу оту древню про бджільництву і вручу тобі при зустрічі:blush:. Я дуже задоволена!

1 лайк

Мені вже скинули приблизний графік навчання ( бо практичні заняття коригуються залежно від погоди), то навчатися не кожні вихідні, а є перериви: зручно, бо я хвилювалася чи впораюся, все таки до травня навчатися. Виходить січень-лютий - 2суботи - неділлі навчання потім вихідні, а з березня - через тижень (навчаємося перші вихідні, наступні - відпочинок і т.д.)
Чекаю з нетерпінням.

6 лайков

Доброго дня!
Відвідала курси, це перші два дня занять. На даний час моє перше враження - я в захваті, години навчання просто пролітають: дуже гарний викладач (дійсно, як хтось уже згадував, - від бога), цікаві заняття, приємні курсанти.
Дякую вам щире @Astra за розповідь про дані курси!

6 лайков

А наступного року будуть?