Девочки всем удачи и шикарного настроения!
Ха, так можна спалитися .
Я вже теж знаю, ура .
Тепер буде трішки тиші, всі підуть сторінки читати.
Головне не наставляти бо точно спалитеся.
І я знаю, нарешті. В минулих роках (я брала участь вже 2 рази) мені не щастило з тими, кому я дарувала подарунки. Перший раз, не виставили фотозвіт, було неприємно, я ж стралась. Минулого року, попалась якась шахрайка, зареєструвалась перед конкурсом, отримала подарунок і зникла, коли почали їй писати де її подарунок, писала що не отримала, коли я написала що вона отримала, я відслідкувала, прислала дитячий набор для миловаріння.
А цього року, я задоволена як слон.
Ледь здержуюся від:heart:, стільки цікавого на сторінці моєї майбутньої отримувальниці!
Жалко що трапляються прикрі ситуації особливо коли очікуєш свята. Але у житті все буває і головне, що ти не розчарувалася і приймаєш участь і цього року.
Молодчинка, що не розчарувалася і приймаєш участь знову .
Я не знаю як хто, а я вже минулорічну темку перечитую, клас .
Взрыв мозга Жду
Напиши мені приватне повідомлення, я відповім.
Наташа, а в этом году дарят по цепочке или как в прошлом друг другу?
По цепочке, по цепочке. Все по кругу идет.
О, так интересней. Когда не знаешь кто тебе подарит.
Спасибо, получила!
Начинаю изучать страничку
Главное на наставить сердечек, чтоб не спалиться … Рука чуть не дрогнула
Признаю це я минулого року тундра дрімуча трошки можна сказати напартачила( Вибачте якщо комусь не сподобалося, чесно я не навмисне))
Хороший матюк, надо запомнить
И я уже знаю.
Хотела тоже сердечками всю страничку обставить
Шановні учасники конкурсу у кого немає своїх стріночок, наполегливо рекомендую більш детальніше розказати про себе у темі Шпаргалка для конкурса «Обмен подарками» - #136 by Odessa2 щоб у дарувальника була хоч якась інформація про вас. Це полегшить йому роботу і доставить вам більше позитивних емоцій.
Майже всі отримали інформацію кому буде готувати посилочку щастя, лишилося 6 чоловік, які мені не відписалися вчора та сьогодні. Блокування зніметься через годину тоді спробую знову зробити розсилку листів.
Тепер я хвилююся щоб нічого не наплутала та не напартачила. Якщо що, то пишіть мені у приват, будемо все вирішувати.
Все буде добре, настрій це головне! Я вже перечитала сторіночку кого буду вітати і почала фантазувати!
Я так хвилююся, серце зараз вискоче з грудей. Зараз дізнаюся ім’я кому даруватиму подарунок.