Обмін подарунками 2020р. УКРАЇНА

Девочки всем удачи и шикарного настроения! :heart: :heart: :heart: :rose: :rose: :rose: :kissing_heart:

9 лайков

Ха, так можна спалитися :wink:.
Я вже теж знаю, ура :heart_eyes:.
Тепер буде трішки тиші, всі підуть сторінки читати.

8 лайков

Головне не наставляти :heart: :heart: :heart: бо точно спалитеся.

7 лайков

І я знаю, нарешті. В минулих роках (я брала участь вже 2 рази) мені не щастило з тими, кому я дарувала подарунки. Перший раз, не виставили фотозвіт, було неприємно, я ж стралась. Минулого року, попалась якась шахрайка, зареєструвалась перед конкурсом, отримала подарунок і зникла, коли почали їй писати де її подарунок, писала що не отримала, коли я написала що вона отримала, я відслідкувала, прислала дитячий набор для миловаріння.
А цього року, я задоволена як слон.

15 лайков

Ледь здержуюся від:heart::heart::heart:, стільки цікавого на сторінці моєї майбутньої отримувальниці!

3 лайка

Жалко що трапляються прикрі ситуації особливо коли очікуєш свята. Але у житті все буває і головне, що ти не розчарувалася і приймаєш участь і цього року. :+1: :hugs:

10 лайков

Молодчинка, що не розчарувалася і приймаєш участь знову :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:.
Я не знаю як хто, а я вже минулорічну темку перечитую, клас :hugs::hugs::hugs:.

3 лайка

Взрыв мозга :exploding_head: Жду

2 лайка

Напиши мені приватне повідомлення, я відповім.

1 лайк

Наташа, а в этом году дарят по цепочке или как в прошлом друг другу?

2 лайка

По цепочке, по цепочке. Все по кругу идет. :shushing_face:

8 лайков

О, так интересней. Когда не знаешь кто тебе подарит.

2 лайка

Спасибо, получила!

Начинаю изучать страничку :face_with_monocle:

Главное на наставить сердечек, чтоб не спалиться :grin: … Рука чуть не дрогнула :sweat_smile:

7 лайков

Признаю це я минулого року тундра дрімуча трошки можна сказати напартачила( Вибачте якщо комусь не сподобалося, чесно я не навмисне))

6 лайков

Хороший матюк, надо запомнить :rofl:

10 лайков

И я уже знаю.:grin:
Хотела тоже сердечками всю страничку обставить :crazy_face:

2 лайка

Шановні учасники конкурсу у кого немає своїх стріночок, наполегливо рекомендую більш детальніше розказати про себе у темі Шпаргалка для конкурса «Обмен подарками» - #136 by Odessa2 щоб у дарувальника була хоч якась інформація про вас. Це полегшить йому роботу і доставить вам більше позитивних емоцій. :wink:

9 лайков

Майже всі отримали інформацію кому буде готувати посилочку :gift: :revolving_hearts:щастя, лишилося 6 чоловік, які мені не відписалися вчора та сьогодні. :sunglasses: Блокування зніметься через годину тоді спробую знову зробити розсилку листів. :envelope_with_arrow: :mailbox_with_no_mail:
Тепер я хвилююся щоб нічого не наплутала та не напартачила. :upside_down_face:Якщо що, то пишіть мені у приват, будемо все вирішувати. :hugs:

7 лайков

Все буде добре, настрій це головне! Я вже перечитала сторіночку кого буду вітати і почала фантазувати!

4 лайка

Я так хвилююся, серце зараз вискоче з грудей.:heartpulse::heartpulse::heartpulse: Зараз дізнаюся ім’я кому даруватиму подарунок.:partying_face::gift:

5 лайков