Обмін подарунками 2020р. УКРАЇНА

Так, по моїм даним залишилося оповістити ще 2-х чоловік. Може хто із учасників ще не отримав інформацію, напишіть мені.

Дождалась этого момента, уже представляла как читаю страничку того кому буду отправлять подарок чтоб понять для себя предпочтения, увлечения…
Вот получила я адресок, и что я знаю о своей одариваемой? Ничего🤨
Странички нет, фоток не показывала, о себе и хозяйстве нигде не писала, только пару фраз… а так хочется чтоб подарок был человеку «в тему»

Дорогие коллеги у кого нет страничек, облегчите творческие муки ваших дарителей написав о

себе немного информации в теме Шпаргалка для конкурса «Обмен подарками» - #137 by Chernomorka1

12 лайков

а я сегодня за крючок взялась, чтоб подарок связать) три года не бралась и - на тебе! - руки все помнят) а еще хочу сказать, что я дама “зловредная” и люблю дразнилки) так что уголочки, кусочки и запчасти подарочка обязательно проскользнут) трепещите :grin: :grin: :smirk_cat: :japanese_ogre:

8 лайков

Ой, у мене аналогiчна ситуацiя… Нiчого не знаю про людину,якiй готуватиму подарунок…

5 лайков

А я сначала придумала, что буду дарить, а потом заполнила анкету.
Не знаю кому попалась я , но не переживайте, я всему буду рада - это же и есть сюрприз.

8 лайков

Оно то так, но вдруг, к примеру подарят набор для мыловарения, а человек бисером вышивает и к мыловарнию ну никак, да много таких примеров, или к примеру в семье есть детки, а даритель о них ничего не знает и подарок будет строго взрослый без конфеток, а детвора же тоже ждет этот пдарок.

14 лайков

Я , якщо бачила що у учасника немає власної сторінки, наполегливо рекомендувала у темі Шпаргалка для конкурса «Обмен подарками» - #137 by Chernomorka1 написати про себе, дехто вже відгукнувся, але не всі.

6 лайков

Отак і мені було, коли я приймала участь . Так і залишився неприємний спогад у душі. А мені прислали дощечку з фото, яка довго була моєю аватаркою і ще і досі стоїть на ФБ. Дивлюсь і дякую Лєні, хоч вона зараз на форум і не заходить. Всі фото сиру мають візитівку “Кози над Тікичем” Приємно і пам"ять. А, ще головне, там на фото кози альпійського типу, такі , як у нас зараз. Так.що Лєна знала наперед те, про що я не знала.

17 лайков

Тааак, тиша у темі, видно всі зайняті підготовкою подарунків. :star_struck: Це добре. Але ж не забуваємо, що відправку подарунку оплачує відправник.

15 лайков

Помним… мы думаем и подбираем подарочки! Стараемся!

12 лайков

У темі тиша :shushing_face: :shushing_face: :shushing_face:, всі зайняті підготовкою подарунків :gift: :gift: :gift:. І це чудово. :heart_eyes: :innocent: Може якщо у когось є єякісь запитання чи побажання - звертайтеся, я завжди на зв’язку. :envelope_with_arrow: :phone:

13 лайков

Коли відправляти вже можна подарунки?
Нагадай, Наташа, будь ласка :slightly_smiling_face:

5 лайков

Відправка з 14.12.20р., але якщо ви бачите що ваша посилка буде йти довго і подарунок вже готовий, то можна й раніше вислати. Ми ж стараємося, щоб подарунок був отриманий до 19.12.20. :star_struck:

15 лайков

Так, всім привіт хто в темі :hugs: і хто за нею слідкує :sunglasses: теж. Підходить до кінця період підготовки подарунків. Всі готові? І не забуваємо листівочку image
або лист із привітанням та побажаннями і ОБОВ’ЯЗКОВО підписатися (написати Нік на форумі) :envelope_with_arrow:

17 лайков

О, Натали,хорошо ,что напомнила! Я же - два предыдущих конкурса напрочь забывала про открытку.

3 лайка

Да… времечко быстро летит) есчо четыре дня, и ) в теме будет по- активней) .

2 лайка

Так спеціально нагадую, бо одного разу й сама забула. :rofl:

Так, будемо чекати фотозвіти та наповнюватися позитивом. :heart_eyes: :gift:

7 лайков

ООО. И я про открыточку забыла. Спасибо что напомнили.

3 лайка

У нас погода преподнесла очередной сюрприз… лёд лежит во дворе… не могу выехать третий день… собиралась в понедельник отправлять посылочку, теперь жду , только вот чего? Плюс нужен хороший чтоб все растаяло… ох… и сюрпризы этот год приносит… вот такой у нас сейчас гербарий под слоем льда во дворе…:smiling_face_with_tear:

13 лайков

Буде + тоді й відправите :grinning:, ми ж тут наче всі свої.
Я сьогодні в місто з’їздила (у нас сухо), трішки докупила до подаруночка, тільки одну річ не купила :sleepy: яку дуууже хотіла.
Як я останнім часом не люблю туди їздити :nauseated_face:. Відправляти мабуть буду в середу :blush:.

5 лайков