У нас теж дощ і замерзає все. Але надіюся, що до понеділка покращитья погода.
У нас точно такое же. Два дня уже на уход и кормление животных времени уходит намного больше.
Сегодня вывозила тачку с навозом, два метра от ворот проехала и рухнула вместе с тачкой, говнецо перевернулось, ну пусть там и лежит до лучших времен. Скользко невероятно.
В нас теж з четверга як пішов дощ і все відразу замерзло, так і є, як каже моя донька “каток”.
Хотіла з’їздити у місто, дещо запланувала купити на подарунок, але на жаль не можна вибратись з такою погодою.
Тому моя “одареваємая” наперед прошу вибачення якщо щось не сподобається, я хотіла як краще, але погодні умови вносять свої корективи.
Солоденький подаруночок готовий, білий як сніг зефірчик, на мою думку краще за куповані Новорічні подарунки “цукерки” в красивій обгортці. Смачно та корисно для діточок:heartpulse:
Наталочко, молодець! Мені аж запахло зифірком.
Вот кому-то повезет
Все, відправила подаруночок:deer:
В ттн пишуть що приїде аж в четвер. Надіюсь приїде все ціле, та все сподобається:face_with_hand_over_mouth:
Поїхав сьогодні мій подаруночок. Дуже хочу, щоб сподобався моїй обдаровуваній.
А у нас почта работает три раза в неделю,сегодня выходной,а завтра тоже уже поедет .
І я спробую завтра відправити. Думала сьогодні, але не підписала листа, та й добре що не брала бо ожеледиця страшна і на роботу добиралася пішки, у нас дві гори по дорозі у Полтаву, машини сьогодні розвертало прямо на дорозі. Так що й додому буду пішки добиратися. Завтра спробуємо виїхати.
А я писатель ещё тот…
Коротко и ясно
С праздником (точка)
Зато весь подарок своими руками🤗
Надеюсь понравится:confetti_ball:
Я подаруночок уже зробила, сьогодні дошивала) лишилось все зібрати , планую в середу відправити…
А я планирую на следующей неделе отправлять, поэтому прошу свою одариваемую потерпеть немного… нужно доделать кое что… поэтому прошу извинить меня за задержку…
И я отправила сегодня . Пока погода позволила
Сегодня отправила . Муж помогал паковать, главное всё мне рассказывал, что мы как дети…но помогал и паковать и отправлять.
Все взрослые в душе остаются детьми, я так точно
І я листа забула, неочікувано зібралися в місто, швиденько все зібрала, але підпис зробити встигла:christmas_tree:
Тоді слідкуй за фотозвітами і будеш признаватися, хоча по зефіркам можна буде здогадатися.
Все, зпакувала і я свій подаруночок. Завтра постараюся відправити.
Да, у кого виникають якісь питання, а вони виникають— звертайтеся. Все вирішимо.
І я сьогодні відправила, (керівника мого не було, я втікла з роботи) листівку на ходу тільки підписала від кого, на новій пошті все з коробки переложили по-своєму. Все якось так сумбурно, але в мене все так.
Планувала ще дещо подарували, але погода не дрзволила виїхати в місто😔