Вже не терпиться дізнатись, не спіть, прокидйтесь, а то ми тут чекаємо🙃
О Наталка уже что то пишет,ждём ждем
Ох і рання ти пташка, а я сьгодні вирішила виспатися. Дякую, що нагадали яке число сьогодні Почекайте трошки, араз управлиюсь, нагодую чоловіка (святе діло, щоб потім був добрим і не заважав мені) і тоді все буде.
Всегда пожалуйста
Ждем
Список учасників оновлено. Подивіться уважно. Починаю готуватися до жеребкування. Хто передумав або у когось є інші обставини, що перешкоджають участі у конкурсі напишіть мені до 15.00. Далі відмовитися від участі у конкурсі буде неможливо.
Поки чекаємо 15,00 години та оприлюднення результатів жеребкування розкажу як будемо далі діяти:
- Сьогодні отримуєте дані по щасливчику, якому ви будете дарувати радість у вигляді
- З 22.11.20р. по 12.12.20р. вивчаєте свого обдаровуваного та збираєте подарунок.
- 14.12.20р. починається відправка подарунків, стараємося щоб до 19.12.20 всі отримали свої подарунки.
Нагадую, що коли будете вивчати свого обдаровуваного, читати його сторіночку то не захоплюйтеся та не закидуйте його щоб не видати себе, бо буде не цікаво, пропаде інтрига.
Не засмучуйся. Свято буде у всіх.
Ще годинку залишилося почекати:sweat_smile:
Пять минут… жду с нетерпением! Жду…
Поем песенку про пять минут)
Я вже тут, починаю розсилку. заглядайте у приватні повідомлення.
Побежала… ура!
Упс… почекати доведеться, стоїть обмеження на створення тем/листів. Вже використала ліміт, зможу продовжити лише через 21годину.
Так що щоб прискорити розсилку- пишіть мені у приват запитання, а я буду відповідати. Якось так.
Так, всім хто мені написав я відповіла.
Стараюся відповідати оперативно, конфіскувала сьогодні у чоловіка ноутбук, але він із розумінням ставиться до ситуації. Він же мене любить.
Лайфхак для тех, кто никак не может определиться с подарками.
Кремчики для лица, суфле для умывания, шампуни, бальзамы для волос на любой вкус - прекрасный подарок.
А я вже знаю кому готую подаруночок, і будете сміятися, але я про цю людину сьогодні вранці думала)
Вот это совпадение у Вас)
А у меня получательница та девушка на чьё фото я чаще всего обращала внимание)