Обмін подарунками 2020р. УКРАЇНА

Вже не терпиться дізнатись, не спіть, прокидйтесь, а то ми тут чекаємо🙃

7 лайков

О Наталка уже что то пишет,ждём ждем :evergreen_tree:

5 лайков

Ох і рання ти пташка, а я сьгодні вирішила виспатися. Дякую, що нагадали яке число сьогодні :heart_eyes: Почекайте трошки, араз управлиюсь, нагодую чоловіка (святе діло, щоб потім був добрим і не заважав мені) і тоді все буде. :heart_eyes:

13 лайков

Всегда пожалуйста :joy:

Ждем :hugs:

3 лайка

Підготовка вже почалася. Всі в очікуванні? Скоро все дізнаєтеся.

17 лайков

Список учасників оновлено. Подивіться уважно. :nerd_face: Починаю готуватися до жеребкування. :balance_scale: Хто передумав або у когось є інші обставини, що перешкоджають участі у конкурсі напишіть мені до 15.00. :thinking: Далі відмовитися від участі у конкурсі буде неможливо. :heart_eyes:

4 лайка

:partying_face: :partying_face: :christmas_tree:

7 лайков

Поки чекаємо 15,00 години та оприлюднення результатів жеребкування розкажу як будемо далі діяти:

• Сьогодні отримуєте дані по щасливчику, якому ви будете дарувати радість у вигляді :gift:
  • З 22.11.20р. по 12.12.20р. вивчаєте свого обдаровуваного :sunglasses: та збираєте подарунок.
  • 14.12.20р. починається відправка подарунків, стараємося щоб до 19.12.20 всі отримали свої подарунки. :gift: :gift: :gift:

Нагадую, що коли будете вивчати свого обдаровуваного, читати його сторіночку то не захоплюйтеся та не закидуйте його :heart: :heart: :heart: щоб не видати себе, бо буде не цікаво, пропаде інтрига.

12 лайков

Не засмучуйся. :heart_eyes: Свято буде у всіх. :gift: :christmas_tree:

3 лайка

Ще годинку залишилося почекати:sweat_smile::drum::drum::drum:

4 лайка

Пять минут… жду с нетерпением! Жду… :see_no_evil::hugs::hugs::hugs:

3 лайка

Поем песенку про пять минут)

3 лайка

Я вже тут, починаю розсилку. :e-mail: :envelope_with_arrow: :mailbox_with_mail: заглядайте у приватні повідомлення.

6 лайков

Побежала… ура!

2 лайка

Упс… :thinking: почекати доведеться, стоїть обмеження на створення тем/листів. :envelope_with_arrow: Вже використала ліміт, зможу продовжити лише через 21годину. :crazy_face:

Так що щоб прискорити розсилку- пишіть мені у приват запитання, а я буду відповідати. Якось так. :roll_eyes:

6 лайков

Так, всім хто мені написав я відповіла. :smiling_face_with_three_hearts: :envelope_with_arrow:

8 лайков

Стараюся відповідати оперативно, конфіскувала сьогодні у чоловіка ноутбук, але він із розумінням ставиться до ситуації. Він же мене любить. :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

15 лайков

Лайфхак для тех, кто никак не может определиться с подарками.

Кремчики для лица, суфле для умывания, шампуни, бальзамы для волос на любой вкус - прекрасный подарок.

12 лайков

А я вже знаю кому готую подаруночок, і будете сміятися, але я про цю людину сьогодні вранці думала)

10 лайков

Вот это совпадение у Вас)
А у меня получательница та девушка на чьё фото я чаще всего обращала внимание)

7 лайков